KROZ SAMO PAR MINUTA POSTANU PRAVI BOGATAŠI! Ovako poznati sa ESTRADE zarađuju preko INTERNETA!
Foto: Printscreen

puni kao brod

KROZ SAMO PAR MINUTA POSTANU PRAVI BOGATAŠI! Ovako poznati sa ESTRADE zarađuju preko INTERNETA!

Prema podacima sa interneta Luna Đogani zarađuje i do 1500 evra po jednoj objavi na Instagramu, zaslužni su njeni pratioci naravno

Objavljeno:

Nije tajna da poznati na Instagramu zaradjuju milione. Oni na toj društvenoj mreži reklamiraju proizvode različitih kompanija. Većina naših poznatih ličnosti to radi sa svojim profilima naročito u vremenima korone kada nemaju nastupe pa im je ovo jedini vid zarade.

Među tim ličnostima su Seka Aleksić, Luna Đogani, Severina, Anastasija Ražnatović, Zoranah kao i mnogi drugi...

Prema podacima sa interneta Luna Đogani zarađuje i do 1500 evra po jednoj objavi na Instagramu, zaslužni su njeni pratioci naravno.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Poznati koji imaju blizu milion pratilaca kao što je modna blogerka Zorana Jovanović, mogu uzeti navodno i preko 3000 evra.

Anastasija Ražnatović od skoro ima milion pratilaca na Instagramu, a influenseri koji imaju preko milion pratilaca mogu uzeti navodno i do 6000 evra.

U svetu su ove cifre mnogo veće uzimajući u obzir i veću količinu pratilaca koje imaju tamošnje poznate ličnosti. Ali i naši se mogu pohvaliti dobrom zaradom na ovoj platformi koja postaje sve popularnija i popularnija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.