MIU BORISAVLJEVIĆ PRATI PROROČANSTVO! Njoj je već sve ZAPISANO, zna joj se SUDBINA, isplivao BITAN DOKAZ!
Foto: printscreen

šok šok šok

MIU BORISAVLJEVIĆ PRATI PROROČANSTVO! Njoj je već sve ZAPISANO, zna joj se SUDBINA, isplivao BITAN DOKAZ!

Nakon pregleda ginekologa ustanovljeno je da je Mia u trećem mesecu trudnoće, ali će pol bebe saznati tek za nekoliko nedelja. Ovom prilikom pozvali smo srećan par kako bi prokomenarisali radosne vesti, te su poručili da su neizmerno radosni što će njihova porodica biti proširena

Objavljeno:

Mia Borisavljević i Bojan Grujić već imaju ćerkicu, za koju kažu da jedva čeka dolazak brata ili sestre.

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug, pevač Bojan Grujić čekaju drugo dete, saznaje “Blic”. Naime, ponosni roditelji nedavno su saznali da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana već na leto, a ovoj srećnoj vesti najviše se obradovala njihova ćerka Ema.

Nakon pregleda ginekologa ustanovljeno je da je Mia u trećem mesecu trudnoće, ali će pol bebe saznati tek za nekoliko nedelja. Ovom prilikom mediji su pozvalisrećan par kako bi prokomenarisali radosne vesti, te su poručili da su neizmerno radosni što će njihova porodica biti proširena.

Mia Borisavljevic
foto: Printscreen Instagram

- Istina je da sam trudna, treći sam mesec. Svi smo mnogo uzbuđeni, jedva čekamo da beba dođe na svet. Uskoro ćemo saznati i pol bebe, za neke tri nedelje. Ja iskreno priželjkujem devojčicu, Bojan bi hteo dečaka, a Ema bi htela i jedno i drugo, ali to joj se sada neće ispuniti… I ona se mnogo raduje što će dobiti pojačanje. Pazim se sada zbog korone, vodim računa koliko je god moguće, ali se ne plašim - uzbuđeno je rekla Mia, a potom je dodala:

- Radujem se dolasku novog člana. Samo želim da sve prođe kako treba, te da se mogu posle brzo vratiti publici, koncertima i fanovima. Ovaj period ću iskoristi najbolje što mogu kako bih se posvetila trudnoći i privatnom biznisu koji smo Bojan i ja nedavno pokrenuli – izjavila je pevačica.

Zanimljivo je to da pevačici fanovi kao da su naslutili da je trudna. Pre samo nekoliko dana Mia je gostujući u emisiji “Premijera – Vikend specijal” ogovarala na pitanja fanova i komentarisala ovu temu. Kada je čula pitanje da li je ponovo trudna, iznenadila se, pa je nasmejala voditeljke svojom reakcijom, a sada je jasno i zbog čega.

- Što? Jesam li debela? - začudila se Mia koja u tom trenutku nije znala da čeka bebu i dodala:

- Pa dobro, ja sam se možda sada naspavala, pa izgledam svežije. Videćemo. Možda mi nešto slute. Volela bih da imam dvoje dece. Dve devojčice. Ja sam tako naručila i za prvo dete. Svi kažu da ona liči na Bojana - istakla je tada već trudna Mia Borisavljević.

Mia Borisavljević
foto: Emilija Jovanović

Pokrenuli porodičan biznis

Inače, pre nekoliko nedelja bračni partneri postali su i poslovni jer su pokrenuli privatni biznis sa kapsulom za vežbanje.

- Ideja je bila da to bude moje, da dođem kući, treniram, ali predomislili smo se kada smo videli da nije samo za kućnu upotrebu - pojasnila je zgodna pevačica.

Za svoj izgled ima nekoliko pravila, pored fizičke aktivnosti kojoj je posvećena od svoje 15. godine.

- Ja ne jedem noću, nikad nisam pila gazirano i jela u nekim nenormalnim količinama. Ali volim da jedem slatkiše, pite i peciva, u suštini treniram da bih mogla da jedem slatkiše - izjavila je pevačica za jedan beogradski medij.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.