GODINAMA BOL NE PROLAZI! MINA KOSTIĆ POSVETILA POTRESNU PORUKU PREMINULOM OCU: Od nje se srce se steže! (FOTO)
Foto: printscreen

SRCE DA PUKNE

GODINAMA BOL NE PROLAZI! MINA KOSTIĆ POSVETILA POTRESNU PORUKU PREMINULOM OCU: Od nje se srce se steže! (FOTO)

Mina Kostić ostavila poruku posvećenu ocu koja je sve potresla na instagramu

Objavljeno:

Pevačica Mina Kostić nedavno je ostala bez bliskog prijatelja, pevača Džeja Ramadanovskog, i nije skrivala koliko joj je to teško palo.

Gostujući u emisiji "Amidži šou" prisetila se anegdota sa pokojnim pevačem i kroz šta su sve zajedno prošli tokom života.

On me je oslovljavao i doživljavao kao sestru. Imam reči hvale za njega. Znam ga dugo. Pevala sam njegove pesme kao devojčica. Pevala sam u jednoj kafani, on je došao, čuo me je, zvao ljude da me čuju, išla sam za Švajcarsku, onda sam se vratila, otišli smo kod Marine i Fute. Doživljavao me je kao sestru, kad sam pevala on je sedeo i plakao - navela je Mina Kostić.

Mina
foto: Printscreen instagram

Često misli na pokojnog Džeja i deli uspomene na njega putem društvemih mreža, a danas se prisetila i još jednog dragog čoveka koji ju je napustio. Danas je poseban dan za njenu porodicu jer bi njenom pokojnom ocu bio rođendan. Ona je ostala bez najvažnije muške figure u svom životu pre četiri godine. Reči koje mu je uputila kidaju dušu.

Dragi naš tata danas je tvoj rođendan. Evo pune četiri godine kako si nas napustio i otišao, a nama je isto kao i prvog dana. Uvek ćeš nam nedostajati i bićeš zauvek u našim srcima. Tatice naš najdraži vole te tvoja deca i naša draga majka. Uvek ćeš nam nedostajati. Zauvek volimo te. Hvala što si bio baš naš tata - napisala je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.