VATRENE HURRICANE IDU NA EVROVIZIJU, ALI SRBIJA BIRA PESMU! Ovo su NOVA PRAVIL koja su upravo saopštena!
Foto: Đorđe Bukvič

opa

VATRENE HURRICANE IDU NA EVROVIZIJU, ALI SRBIJA BIRA PESMU! Ovo su NOVA PRAVIL koja su upravo saopštena!

RTS će u narednom periodu razmatrati kompozicije za uži izbor, iz kog će u specijalnoj emisiji na Prvom programu RTS-a publika svojim glasovima izabrati pesmu kojom će bend predstavljati Srbiju na Evrosongu

Objavljeno:

Grupa "Hurricane" predstavljaće Srbiju i na Pesmi Evrovizije 2021. godine, koja će se održati u Holandiji.

RTS će u narednom periodu razmatrati kompozicije za uži izbor, iz kog će u specijalnoj emisiji na Prvom programu RTS-a publika svojim glasovima izabrati pesmu kojom će bend predstavljati Srbiju na Evrosongu.

Hurricane
foto: Promo

Pobednice "Beovizije 2020" tako će dobiti još jednu priliku da se predstave Evropi - novom pesmom. Nakon otkazivanja Pesme Evrovizije prvi put u istoriji takmičenja zbog pandemije korona virusa ove godine, mnoge zemlje učesnice odlučile su da svojim izabranim predstavnicima ponovo ponude da ih predstavljaju i sledeće godine, što su mnogi od njih i prihvatili. Tome se priključuje i Srbija u čije ime će pevati grupa "Hurricane", koja je već nakon pobede na Beoviziji osvojila srca velikog broja evrovizijskih fanova, koji mesecima priželjkuju informaciju da se popularni trio vraća na Pesmu Evrovizije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.