PREDOJEVIĆ NEĆE VODITI JUTARNJI NA PINKU! Dobija OGROMAN projekat, a partner će mu biti jedan od NAJMOĆNIJIH SRBA
Foto: printscreen

opa

PREDOJEVIĆ NEĆE VODITI JUTARNJI NA PINKU! Dobija OGROMAN projekat, a partner će mu biti jedan od NAJMOĆNIJIH SRBA

- Nije u pitanju ništa što je slično jutarnjim programima koje je godinama unazad vodio, a publici će vrlo brzo predstaviti o čemu se radi. U realizaciju je uloženo mnogo truda, a emisija startuje sa emitovanjem već u januaru

Objavljeno:

Srđan Predojević je, dobio novi projekat, kom se jako raduje, a koji će obilovati različitim sadržajem.

- Predojević je uzbuđen zbog emisije koju će raditi zajedničkim snagama sa prvim čovekom "Pinka", Željkom Mitrovićem. Siguran je u uspeh istog, a Mitrović i on uveliko razmenjuju ideje u želji da gledaocima predstave nešto dobro i drugačije - otkriva naš izvor blizak "ružičastoj televiziji".

Srđan Predojević
foto: Printscreen

- Nije u pitanju ništa što je slično jutarnjim programima koje je godinama unazad vodio, a publici će vrlo brzo predstaviti o čemu se radi. U realizaciju je uloženo mnogo truda, a emisija startuje sa emitovanjem već u januaru - dodaje izvor "Blica".

Srdan Predojević je već 15 godina voditelj koji u jutarnjim programima izveštava Srbiju o brojnim, aktuelnim temama iz zemlje i regiona. Rođen je u Kragujevcu, diplomirao je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, odsek komunikologija. Na Vazduhuplovnoj akademiji SMATSA završio je školovanje i postao pilot. Radi kao portparol Kontole letenja Srbije. Sa suprugom Mirjanom ima dvoje dece, sina Stefana i ćerku Sofiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.