ZORANNAH SE OBRATILA  POSLE JEZIVE OPERACIJE! Ima drenove, vađeno joj TKIVO, kuka u BOLOVIMA! (FOTO)
Foto: Printscreen youtube

OPERISALA SE

ZORANNAH SE OBRATILA POSLE JEZIVE OPERACIJE! Ima drenove, vađeno joj TKIVO, kuka u BOLOVIMA! (FOTO)

Ona je sada otišla na novu operaciju kako bi sve ispalo onako kako želi, a boravak u bolnici kako pre, tako i posle operacije, snimila je i okačila na svoj Jutjub kanal

Objavljeno: 17:31h

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah pre nekoliko meseci uradila je silikone u grudima, ali nije bila zadovoljna tim implantima.

Ona je sada otišla na novu operaciju kako bi sve ispalo onako kako želi, a boravak u bolnici kako pre, tako i posle operacije, snimila je i okačila na svoj Jutjub kanal.

Zorannah
foto: Printscreen youtube

“Nadam se najboljem. Verovatno ću biti jako kontuzovana kad izađem iz anastezije. Želela sam da vlogujem ovo, jer prošli put niko nije znao da idem na operaciju. Tako da idete sa mnom na ovaj nepotrebni događaj. Mislim potreban je jer su mi grudi jezive. Meni je jedina frka da li ću moći da dišem tokom anastezije jer mi trebaju kapi za nos”, rekla je Zorannah.

Nakon toga, Jovanovićeva se obratila pratiocima nakon operacije.

Probudila sam se. U principu me ništa ne boli, ali imam drenove i to mi je najviše ne komforno. Tražila sam nešto protiv bolova, jer je baš počelo da me boli. Vadio mi je masno tkivo da bi popunio, i to me boli kao jača upala mišića”, pričala je vlogerka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.