SANDRA AFRIKA PROGOVORILA  O SVEDOČENJU NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU: Evo u kakvom je odnosu sa optuženim!
Foto: printscreen

SASLUŠANJE

SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O SVEDOČENJU NA SUĐENJU ZORANU MARJANOVIĆU: Evo u kakvom je odnosu sa optuženim!

Marjanovićev branilac, advokat Veljko Delibašić, u sudnici je predložio da se u nastavku postupka saslušaju dve koleginice svirepo ubijene Jelene - Sandra Afrika i Indi

Objavljeno: 14:49h

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Marjanovićev branilac, advokat Veljko Delibašić, u sudnici je predložio da se u nastavku postupka saslušaju dve koleginice svirepo ubijene Jelene - Sandra Afrika i Indi.

Zoran Marjanović
foto: © ATA Images

"Ako me sud bude pozvao odazvacu se sudu naravno. Ja nisam sa njima u kontaktu zadnjih 8 godina. Pravo da vam kažem, zatečena sam jer od tragedije jesam imala kontakt sa Zoranom, ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Nije mi jasno kakve veze ja imam sa celim slučajem. Mi smo imali poslovnu saradnju i to je sve", rekla je za Kurir pevačica.

Sandra Afrika
foto: youtubescreen

Advokat Delibašić je sudu objasnio da bi te pevačice kao svedokinje mogle da isključe navodni Zoranov motiv za ubistvo supruge Jelene jer su nedavno u jednoj TV emisiji posvedočile o velikoj ljubavi Zorana i Jelene te otkrile i da ju je "držao kao malo vode na dlanu".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.