VESNA ĐOGANI IMA POVOD ZA SLAVLJE! Nikad vrelija, MEŠALA u izazovnoj haljini, a onda ju je sačekalo IZNENAĐENJE!
Foto: Printscreen/ Instagram vesnadjogani1

BRAVO

VESNA ĐOGANI IMA POVOD ZA SLAVLJE! Nikad vrelija, MEŠALA u izazovnoj haljini, a onda ju je sačekalo IZNENAĐENJE!

Vesna Đogani danas proslavlja 38. rođendan, a sada je na svom Instagram profilu objavila video snimak kako ju je suprug Đole Đogani iznenadio.

Objavljeno:

Naime, ona je na sebi imala ljubičastu haljinu na bratele i belu bundu koju je u jednom trenutku bacila na pod. Đole joj je prišao sa tortom na kojoj je bila jedna svećica.

Vesna Đogani
foto: instagramscreen

"Dragi moji, meni je danas divan dan! Ne mogu da vam dovoljno zahvalim na svim čestitkama. Prosto tako je. Obožavam vas! Hvala vam što ste tu sve ove godine!", napisala je ona.

Vesna je oduvala svećicu, a onda je pao sočan poljubac. Vesna je odmah podelila video sa svojim pratiocima, a nakon toga je duvala svećice sa ćerkicom u porodičnom domu.

Vesna i Đole imaju ćerku Lauru, o kojoj je nedavno Vesna govorila.

Vesna Đogani
foto: Printscreen

"Đole i ja volimo red i disciplinu, veoma smo organizovani. Napravili smo neki raspored, šta stižemo, šta sme, šta ne... Npr. kako da objasnimo deci da budu ozbiljna, idu u školu, a ja sam uzela papir i rekla koliko vremena će deca provesti u školi i koliko u igri. Kada je videla da ima više vremena za "igranjac" oduševila se", izjavila je Đoganijeva u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.