OVAJ DOGAĐAJ JE PONOVO SPOJIO ANU SEVIĆ I DARKA LAZIĆ! Spustili LOPTU pa se pomirili zbog NJEGA, SREĆAN KRAJ!
Foto: Printscreen Youtube

BRAVO

OVAJ DOGAĐAJ JE PONOVO SPOJIO ANU SEVIĆ I DARKA LAZIĆ! Spustili LOPTU pa se pomirili zbog NJEGA, SREĆAN KRAJ!

Iako su mesecima unazad vodili medijski rat, prema saznanju dnevne štampe, Anu Sević i Darka Lazića je navodno pomirila porodična tragedija koju je doživeo pevač.

Objavljeno:

Sevićeva je navodno pozvala Darka nakon porođaja i izjavila mu saučešće, što je njihov prvi kontakt posle žestoke svađe u kojoj ga je tužila za alimentaciju.

Ana Sević
foto: printscreen

- Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac, Do poslednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće - otkriva izvor.

Darko Lazić
foto: Kurir/ Ana Paunković

- Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru - zaključuje izvor.

Darko Lazić
foto: Ana Paunković

Podsetimo, Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, preminuo je prekjuče, u nedelju 13. decembra, nakon što mu se 5. decembra iskomplikovala operacija smanjenja želuca na koju je otišao, kako se priča, po sinovljevom savetu. Zahvaljujući ovom operativnom zahvatu kojem se Darko podvrgao početkom godine, posle nekoliko godina konačno je smanjio kilažu za čak više od 40 kilograma i poboljšao svoje opšte zdravstveno stanje, zbog čega je i ocu savetovao da se odluči na isti korak, ni ne sluteći da će u bolnici izgubiti život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.