ZVEZDA GRANDA SMRŠALA 60 KILOGRAMA! Šokirala ŽIRI, a pogotovo Sašu Popovića koji je hteo da joj NOVČANO POMOGNE!
Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

AU!

ZVEZDA GRANDA SMRŠALA 60 KILOGRAMA! Šokirala ŽIRI, a pogotovo Sašu Popovića koji je hteo da joj NOVČANO POMOGNE!

Jedna od učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda koja je očarala milionski auditorijum svojim glasom je Krstinja Todorović koja je zbog viška kilograma išla na operaciju želuca, a sada je smršala 60 kilograma.

Objavljeno:

Krstinja je imala 142 kilograma kada je otišla na operaciju, a za devet meseci je skinula 60 kilograma, a sada je otkrila da će joj operaciju uklanjanja viška kože platiti Saša Popović.

Ona planira još da smrša, a zatim da ode na operaciju uklanjanja viška kože, koju će navodno platiti direktor "Granda" Saša Popović.

Saša Popović
foto: Espreso

- Želim da izgubim još 15 kilograma, a potom da se rešim viška kože. Saša Popović mi je rekao da će mi pomoći šta god mi bude trebalo. Obećao je da će platiti tu operaciju. Mnogo sam mu zahvalna na tome - rekla je pevačica.

Krstinja se takmičila i "Pinkovim zvezdama", a sada je već drugi put u "Zvezdama Granda". Kaže da joj je kilaža bila kamen spoticanja u karijeri.

- Žiri mi je uvek zamerao zbog viška kilograma, pa i Popović. Sad mi prognoziraju pobedu! Mislila sam da super izgledam, ali kad sam se videla na televiziji, šokirala sam se! Onda mi je na jednom slavlju prišao gost i pokazao mi na slici kako je izgledao pre operacije želuca - rekla je ona.

žiri Zvezde Granda
foto: Printscreen/ DailyMotion/ Dream Sweet

- Sad više ne mogu mnogo da jedem. Kad sam baš gladna, pojedem četiri zalogaja! Za devet meseci sam sa 142 kilograma spala na 82 kilogama - otkriva Todorovićeva.

Krstinja je objasnila da je i ranije pokušavala sa dijetama, ali da nije mogla da smrša. Ona je istakla da je čak jela krišom od supruga Bojana, sa kojim je tri godine u braku.

- Govorila sam: "Još samo danas da se najedem, pa ću od sutra na dijetu". Deset dana bih imala volju, pa bih posustala. Radila sam test intolerancije na hranu, probala hrono ishranu, liposukcijsku dijetu... Malo bih smršala, pa bi mi se sve vratilo - rekla je Krstinja i dodala:

Krstinja Todorović
foto: Printscreen

- Jedva sam čekala da ode na posao, pa da jedem. Takođe, radila sam do rano ujutru svirke, pa sam doručkovala gulaš, pasulj... Nisam mogla da zamislim dan bez pune činije čipsa.

Krstinja je promenila način ishrane i za doručak jede: "Ujutro mi prija nešto tečno poput čorbe i potaža". Ručak je takođe prilagodila dijeti: "Riba i malo salate. Ništa začinjeno jer me od toga boli želudac". Ona za večeru pojede samo nekoliko kašika supe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.