SNEŽANA DAKIĆ NAPRAVILA ZIMSKU ČAROLIJU U SVOM DOMU! Imala je posebnu poruku za jednu osobu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

ONA I DALJE VERUJE

SNEŽANA DAKIĆ NAPRAVILA ZIMSKU ČAROLIJU U SVOM DOMU! Imala je posebnu poruku za jednu osobu! (FOTO)

Pokazala je na društvenim mrežama kako je ukrasila dom za novogodišnje praznike

Objavljeno:

Snežana Dakić pokazala je na društvenim mrežama kako je ukrasila dom za novogodišnje praznike.

Tom prilikom ona se zahvalila Deda Mrazu za sve blagodeti koje joj je život doneo i poželela da sledeća godina bude mirnija i lepša od ove.

"Dragi Deda Mraze. Želim da ti zahvalim na blagodetima koje mi je život pruzio: na ćerki Lauri, majci koja je živa i zdrava, porodici, na profesionalnim uspesima, na sreći koja me je do sada pratila, na dobrom zdravlju, na samoj sebi, na materijalnom blagostanju i na dobrim idejama koje me vuku dalje, na prijateljima i naklonosti znanih i neznanih. Bila je ovo godina velikih promena, strahova i suočavanja sa sobom", napisala je Snežana na Instagramu, pa dodala:

"Nadam se da nećeš dobiti kovid 19 i da ćes nam doneti puno dobrog zdravlja i srece, novih prilika i pravilnih uvida. P.S. Laura je okitila jelku, ali ne voli da se slika. I znaš šta? Mislim da još uvek veruje u Deda Mraza."

Inače, Snežana Dakić često iznosi svoje mišljenje na temu muško-ženskih odnosa. Tako je i ovog puta bez ustručavanja istakla da žene priželjkuju da muškarcima budu centar sveta, što nije realno.

"Najgore je kad od mangupa i bonvivana, od boema ili alfa biznismena oćekujemo da se "smiri" i da bude kućni čovek i da mu mi budemo centar sveta. Mislim da to nije realno, čast izuzecima", napisala je Snežana nedavno između ostalog.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.