NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI!PEVAČICA PINKOVIH ZVEZDICA SMRŠALA 60 kg: Prava lepotica,kakva transformacija! (FOTO)
Foto: Printscreen/jutjub/zvezdegranda

TRANSFORMACIJA

NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI!PEVAČICA PINKOVIH ZVEZDICA SMRŠALA 60 kg: Prava lepotica,kakva transformacija! (FOTO)

Todorovićeva važi za favorita u muzičkom takmičenju. Kad je otišla na operaciju smanjenja želuca imala je 142 kilograma, a za devet meseci skinula je 60 kilograma

Objavljeno:

Takmičarka "Zvezda Granda", Krstinja Todorović drastično je smršala nakon operacije želuca, a sada je otkrila da će joj operaciju uklanjanja viška kože platiti Saša Popović.

Naime, Todorovićeva važi za favorita u muzičkom takmičenju. Kad je otišla na operaciju smanjenja želuca imala je 142 kilograma, a za devet meseci skinula je 60 kilograma.

Ona planira još da smrša, a zatim da ode na operaciju uklanjanja viška kože, koju će navodno platiti direktor "Granda" Saša Popović.

- Želim da izgubim još 15 kilograma, a potom da se rešim viška kože. Saša Popović mi je rekao da će mi pomoći šta god mi bude trebalo. Obećao je da će platiti tu operaciju. Mnogo sam mu zahvalna na tome - rekla je pevačica

Krstinja Todorović
foto: Printscreen

Krstinja se takmičila i "Pinkovim zvezdama", a sada je već drugi put u "Zvezdama Granda". Kaže da joj je kilaža bila kamen spoticanja u karijeri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.