REŠILA DA TOMU SRAVNI SA ZEMLJOM: Neviđeni snimak Nadeždinog batinjanja, LICE NADUTO I CRVENO OD ŠAMARA! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

ekskluzivno!

REŠILA DA TOMU SRAVNI SA ZEMLJOM: Neviđeni snimak Nadeždinog batinjanja, LICE NADUTO I CRVENO OD ŠAMARA! (VIDEO)

Otkad je Toma ušao u “Zadrugu” da zaradi pare za dete kako je tvrdio, Nadeždin i njegov odnos našao se na testu i otada sledi pakao.

Objavljeno: 20:42h
Ermin Biberović

Pevačica se sa naslednikom vratila u rodno Valjevo, dok je njen partner sa kojim je u turbulentnim odnosima, Tomislav Panić, u “Zadruzi" i ne prestaje da šokira javnost svojim nedoličnim ponašanjem.

Odnosi između ove dve porodice prerasli su u pravu dramu, a svakoga dana svedoci smo žestokih sukoba, koji po svemu sudeći još uvek nisu raščišćeni.

Odlučili smo da kontaktiramo Nadeždu, i da od nje saznamo adekvatne informacije, a ona nas je šokirala snimkom sa jedne proslave.

Naime, Nadežda je imala nastup, na kom je bio prisutan i njen tadašnji izabranik Toma Panić, koji je bio u alkoholisanom stanju. Ubrzo, sve se iskomplikovalo. Tako pijan, Toma je krenuo da nasrće na Nadeždu, da joj otima mikrofon, nakon čega je po njenim rečima došlo i do šamaranja.

Da je sve ovo tačno, potvrđuje nam i Nadeždina slika, na kojoj se jasno vidi da joj je većina obraza crvena i da je u pitanju šamar.

foto: Privatna arhiva

Kako se sada osećaš zdravstveno, da li si bolje i da li je sve ovo ostavilo neke posledice na tebe?

Bolje sam dosta. Ali, eto, imam dijabetes tipa 1, ali primam insulin, tako da sam mnogo bolje. Psihički sam takođe mnogo bolje, jer sam uspela da dokažem da ne lažem. Ali, borba tek sledi!

S obzirom da se danima spekuliše da su njihovi očevi u dobrim odnosima i da često komuniciraju, želeli smo da proverimo da li je to istina?

S ocem i bratanicom sam super, to su normalni ljudi. Očevi nam se čuju i pričaju kao zreli ljudi. Ne mešaju se tamo gde im nije mesto. Njegova majka je opasna, vreba kao iz zasede, kao i njegov brat. S njima se nikada ne zna!

Takođe, Nadežda je najavila tužbe protiv oca njenog deteta i porodice Panić, a po svemu sudeći, ovaj turbulentan odnos će nastaviti da šokira javnost!

(Espreso.co.rs/E.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.