TRAGEDIJA IH POMIRILA! Ana Sević je OVO uradila kada je čula za smrt oca Darka Lazića
Foto: Printscreen

POTRESNO

TRAGEDIJA IH POMIRILA! Ana Sević je OVO uradila kada je čula za smrt oca Darka Lazića

Folker je u nedelju ostao bez oca Milana, koji je preminuo u šok-sobi bolnice Sveti Sava u Beogradu, posle operacije smanjenja želuca.

Objavljeno:

Bivše supružnike Anu Sević i Darka Lazića je navodno pomirila strašna tragedija, koja je zadesila pevača. Folker je u nedelju ostao bez oca Milana, koji je preminuo u šok-sobi bolnice "Sveti Sava" u Beogradu, posle operacije smanjenja želuca.

Sevićeva je navodno pozvala Darka nakon porođaja i izjavila mu saučešće, što je njihov prvi kontakt posle žestoke svađe u kojoj ga je tužila za alimentaciju:

foto: printscreen

- Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac, Do poslednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće. - otkriva izvor za domaće medije.

foto: Printscreen Pink Premijera

Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru. - zaključuje izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.