ČUVENA SRPSKA MUZIČARKA BILA ODUŠEVLJENA ŠVEDSKOM: Sad ima KORONU i kuka na njihov SISTEM!
Foto: Zorana Jevtić

šok!

ČUVENA SRPSKA MUZIČARKA BILA ODUŠEVLJENA ŠVEDSKOM: Sad ima KORONU i kuka na njihov SISTEM!

Kristina Kovač se oglasila na svom Tviter nalogu pa obavestila svoje pratioce da je pozitivna na korona virus.

Objavljeno:

Naime, ona se trenutno nalazi u Švedskoj, istakla je da je tamo situacija sve gora iz dana u dan.

"Pozitivna kao vrata, sedam dana bolesti. Sve gore iz dana u dan. Nema medicinske nege i praćenja za Covid bolesnike, samo hitna pomoć u slućaju gušenje/umiranja.

U komentarima ispod njene objave pitaju da li je u Srbiji ili u Švedskoj, a ona kaže da se i sama pita.

foto: twitterscreen

Podsetimo, Kristina je mnoge pozitivno iznenadila kada je, putem društvenih mreža, objavila veoma emotivno pismo na koje ju je podstakla Aleksandra Kovač.

Naime, uprkos što su dugi niz godina u svađi, mnogi su ovo pismo protumačili kao ruku pomirenja, a na potezu su aplaudirali Kristini.

- Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo...baš mi se sviđa - počela je Kristina na Fejsbuku.

- I mnogo, mnogo me je potreslo, jer je probudilo to užasno, iskonsko nedostajanje koja nikad nije ni otišlo. Ove suze i ovaj jecaj koji me celu istresao naopačke, ugasilo je moje predivno, saosećajno, pametno, pošteno i dobro dete...izrašće u predivnu ženu - nastavila je ona, te na kraju dodala i da je Aleksandra lepa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.