JELENA KARLEUŠA FISKALNIM RAČUNOM ZAPUŠILA SVIMA USTA! Njeni stajlinzi vrede MILIONE, nećete moći da poverujete!
Foto: instagramscreen

hit

JELENA KARLEUŠA FISKALNIM RAČUNOM ZAPUŠILA SVIMA USTA! Njeni stajlinzi vrede MILIONE, nećete moći da poverujete!

Jelena Karleuša često putuje privatnim avionom, što za poslovnu svrhu, što za privatna putovanja sa porodicom ili prijateljima.

Objavljeno:

Primetno je da su stajlinzi za te prilike uvek papreno skupi (iako će se sada mnogi koji je prate zapitati - a koji njen stajling nije skup?), te da na sebi ima više hiljada evra, nekada čak i desetine, odnosno više miliona dinara.

Prilikom poslednjeg putovanja privatnim avionom pop zvezda raspametila je odevnom kombinacijom "kaubojke na štiklama", a potom i nežne plavuše u beloj kombinaciji.

No, o jednom njenom stajlingu sa privatnih letova brujao je region!

Radi se o odlasku na Sarajevo Film Festival, kada je ponela "Versaće" haljinu koja je izazvala lavinu komentara. Desilo se to da su je pojedinci tada optužili kako je haljinu sašila, te da takav komad ne postoji u regularnoj Versaće liniji i prodaji.

foto: Instagramscreen

To je razbesnelo "malu od skandala" koja je poznata kao žestok kritičar onih koji nose fejk stvari, pa je na društvenim mrežama kao kontra-udarac objavila fotografiju fiskalnog računa, čime je dokazala da je haljinu regularno pazarila u "Versaće" radnji u Milanu.

foto: instagramscreen

- Čime ja moram da se bavim! Sutrašnji list kao udarnu vest (?!) piše kako je moja haljina sa Sarajevo Film Festivala ustvari FEJK. U prilog tome prilažem račun iz Versaće radnje u Milanu kao i fiskalni račun (prva cifra je zamagljena jer ne želim da se zna koliko je haljina plaćena, živim u siromašnoj i napaćenoj zemlji). Tu je kod, naziv haljine kao i datum kupovine - napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.