GDE JE NESTALA ČUVENA KASANDRA? Misterija trese čitav BALKAN, dešava se nešto ČUDNO, a OVO je ISTINA!
Foto: Printscreen

hmm

GDE JE NESTALA ČUVENA KASANDRA? Misterija trese čitav BALKAN, dešava se nešto ČUDNO, a OVO je ISTINA!

Bila je prepoznatljiva po futurističkom stilu, specifičnoj boji glasa, ali još uvek se priča o njenom životu od koga mnogo prave teorije zavere ravne Diskaveri kanalu. Po nekima bila je ludo zaljubljena u starijeg čoveka koji je obmanjivao, neki tvrde da je oslepela i da pati jer nije postala majka

Objavljeno:

Davorka Ručević Kasandra poznata je onima koji su voleli dance muziku 90ih godina

I dan danas, hrvatski mediji bave se nestankom pevačice Kasandre koja je nizala hitove i bila specifična za to vreme. Verovatno je pamtite po pesmama kao što su “Kazna”, “I’ve Got a Feeling”,“Sladoled” i “Bilo bi dobro za Tebe”

Bila je prepoznatljiva po futurističkom stilu, specifičnoj boji glasa, ali još uvek se priča o njenom životu od koga mnogo prave teorije zavere ravne Diskaveri kanalu. Po nekima bila je ludo zaljubljena u starijeg čoveka koji je obmanjivao, neki tvrde da je oslepela i da pati jer nije postala majka.

Kasandra je poslednji put viđena u Zagrebu 2004. godine na nekoj promociji, a od tada novinari u susednoj Hrvatskoj istražuju gde je nestala. Navodno su neki došli do njene majke koja im je ispričala da je pevačica 2008. godine imala vanmateričnu trudnoću i da se povukla iz javnosti nakon tragedije.

Na Jutjubu još uvek ima njenih fanova koji joj ostavljaju komentare da ako ovo čita da se oglasi, da se vrati na scenu i da im nedostaje, međutim Kasandra se nikada nije oglasila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.