NEMA SUĐENJA! Zbog OVOGA su odustali: Mirjana i Devin su UZNEMIRENI,Miroslav Ilić je za sada MIRAN, ali ne zadugo!
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

AU!

NEMA SUĐENJA! Zbog OVOGA su odustali: Mirjana i Devin su UZNEMIRENI,Miroslav Ilić je za sada MIRAN, ali ne zadugo!

Iako je trebalo da se konačno suđenje 28. decembra, Mirjana Antonović, njen sin Devin i Miroslav Ilić neće stati oči u oči zakazanog datuma.

Objavljeno: 13:31h

Podsetimo, Mirjana je u nedavnom intervjuu otkrila da su avionske karte kupljene, te da ne može da dočeka da stane pred lice pravde sa pevačem, ali je došlo do nove promene plana.

foto: printscreen

- Mi smo bukirali karte, ali kako mi pričaju i kako me ljudi obaveštavaju, Beograd će biti zatvoren za praznike, pa nećemo imati šansu da doputujemo. Non-stop smo na vezi sa advokatom, on nam proverava da li će ročište koje bi trebalo da bude poslednje i odlučujuće oko DNK utvrđivanja opet biti pomereno zbog pandemije - ispričala je Antonovićeva za "Star".

foto: Nemanja Pančić

- Jako je loša situacija, a naša agonija nikako da se završi. Zovem i avio-kompaniju, ali oni još uvek nemaju informaciju da li će biti leta. Tako da po tim informacijama mi nećemo dolaziti u Srbiju kako smo planirali, ali takva je realnost, surova - dodala je Mirjana.

foto: Poslali

Osim toga, ona je za isti nedeljnik otkrila da su ona i njen sin imali u planu da praznike provedu kod pevačice Lepe Brene i njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.