POZNATA GLUMICA KUKALA ZBOG EROTSKIH SCENA! Morala je da glumi ORGAZAM, a kada krene da DAHĆE dešava se OVO!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

POZNATA GLUMICA KUKALA ZBOG EROTSKIH SCENA! Morala je da glumi ORGAZAM, a kada krene da DAHĆE dešava se OVO!

Hrvatska glumica Nataša Dorčić pričala je o ovim kadrovima i rekla kako je to zapravo mnogo zahtevnije nego što se misli

Objavljeno:

Erotske scene na filmu deluju veoma uverljivo, snažno i efektno. Mnogi gledaci su se zapitali kako glumcima uspeva da baš verno odigraju ovako provokativne scene i to dok ih sve vreme snima kamera, u prostoriji u kojoj se nalazi filmska ekipa.

Hrvatska glumica Nataša Dorčić pričala je o ovim kadrovima i rekla kako je to zapravo mnogo zahtevnije nego što se misli:

-Bilo je zahtevno jer smo morali dugo dahtati, glumiti seks, svr*avanje i razgovor nakon toga, a sve u jednom kadru. Sve smo dobro isprobali pre snimanja pa smo, na opše čuđenje, završili sa samo tri ponavljanja - rekla je jednom prilikom, piše 24sata.hr.

foto: Printscreen

Glumica je ispričala i kako nema problem sa tim da se obnaži pred kamerama, ali i u stvarnom životu:

-Nemam problema sa seksualnošću i vlastitim telom. Nudista sam i do pre nekoliko godina kad je stariji sin napunio dvanaest, nisam imala vrata na toaletu jer verujem da je zdravije biti otvoren nego stvarati frustracije. Seksualnost bi trebala biti prirodna stvar, a ne tabu tema, no pridaje joj se previše pažnje jer ljudi nisu svesni ni sebe ni drugih. Radi se o običnom nagonu koji ne treba mistificirati, trebamo se osloboditi kako bismo se mogli baviti mnogo važnijim životnim učenjima kao što su ljubav, saosećanje ili vera - zaključila je glumica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.