ELEKTRA ISPROZIVALA PALMU POSLANIKA! Nije mu ostala dužna, AU koji ŠOK!
Foto: youtubescreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ELEKTRA ISPROZIVALA PALMU POSLANIKA! Nije mu ostala dužna, AU koji ŠOK!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma bio je gost emisije Sceniranje, u koju se u jednom trenutku uključila transrodna pevačica Elektra Elit.

Objavljeno:

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma bio je gost emisije "Sceniranje", u koju se u jednom trenutku uključila transrodna pevačica Elektra Elit.

Elektra je imala nekoliko pitanja za Palmu.

foto: printscreen RTS

Pitala ga je zbog čega se više ne organizuje oko LGBT populacije, a pohvalila se da je njenu pesmu komentarisala i Ceca.

foto: youtubescreen

"Je l’ ovo ovaj ili ova? Odakle vi to znate, imala je operaciju, kastraciju? Da je Bog hteo da dva muškarca rađaju decu, ne bi bili Adam i Eva, nego Adam i Steva. Svake godine umre 35.000 ljudi više nego što se rodi, možda je to razlog što se deca ne rađaju u većem broju. Ne smetaju mi homoseksualci. Došle su mi dve lezbijke na razgovor, jednu sam zaposlio u biblioteci. Delim ljude na uličare i sobne. Uličari su oni koji šetaju i propagiraju ono što SPC i Katolička crkva ne priznaju. Radite u četiri zida šta hoćete. Ne gledam ni Evroviziju zbog one Konjite. Sve Končite mi pobeđuju. Nije mi jasno kako vode ljubav dva muškarca s brkovima i bradom, kako se ljube filmski", rekao je Palma gostujući na Kurir televiziji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.