BLAMOVI I LAPSUSI NAŠIH ZVEZDA KOJE ĆETE DUGO PAMTITI! Evo samo nekih od njih, koji će vas nasmejati do suza!
Foto: Printscreen

LAPSUSI SU MEĐU NAMA

BLAMOVI I LAPSUSI NAŠIH ZVEZDA KOJE ĆETE DUGO PAMTITI! Evo samo nekih od njih, koji će vas nasmejati do suza!

Vlasnici najvećih odvala na estradi tokom karijere napravili su mnogo grešaka pri govoru

Objavljeno:

Vlasnici najvećih odvala na estradi tokom karijere napravili su mnogo grešaka pri govoru

Na domaćoj estradnoj sceni mnogo je pevača koji se mogu pohvaliti visokim obrazovanjem i bogatim vokabularom, a njihove profesije neretko nemaju veze s muzikom. Iako ima mnogo obrazovanih, uvek ima i onih kojima znanje nije jača strana, a često ni razmišljanje.

foto: printscreen

Tako je došlo do mnogo lapsusa i grešaka u izjavama naših pevača, a mi vam predstavljamo vlasnike najvećih odvala na estradi.

foto: Printscreen

Tanja Savić

Folkerka Tanja Savić s razlogom nosi titulu kraljice lapsusa, a teško je i nabrojati šta je sve izgovorila tokom godina.

"Imala sam incest sa šiškama", " novinari kleču preda mnom" samo su neke od Tanjinih odvala, a poslednja u nizu je:

Teško je da budeš dobar voditelj jer mora vokabulator (vokabular) da ti bude pravilan - izjavila je jednom prilikom pevačica.

Dara Bubamara

Dara kao da nikada nije savladala pravopis i gradivo iz osnovne škole, pa umesto Hrvatska, Dara piše "Hrvacka". U nizu Darinih grešaka najupečatljivija je bila ona kada nije znala da napiše naziv svoje pesme.

Kada je objavila singl "Ekstravagantno", Bubamara je na Instagramu najavila novu pesmu napisavši "Ekstravagatno", zbog čega je bila tema brojnih šala na društvenim mrežama.

foto: printscreen

Đole Đogani

Kada su greške u govoru u pitanju, Đole se smatra kraljem odvala. One su tokom karijere mnogobrojne, a prepričavaju se decenijama.

"Išao sam u pravcu Novog Sada sa Vesnom, kada sam čuo kako peva, okrenuo sam auto za 360 stepeni i pravac Beograd", "Bilo nas je četvoro i ja petoro", "Sladžo, čekam te kod kolima", samo su neke od odvala densera, koji je i sam priznao da neretko greši.

Zorica Marković

Narodna pevačica Zorica Marković svojevremeno je izgovorila veliku glupost rekavši:

- Ja sam poliglota, volim životinje - rekla je Zorica, očito ne znajući da je poliglota čovek koji govori više od tri jezika.

Gagi Đogani

Gde je jedan Đogani, tu je i drugi, bar kada su lapsusi u pitanju. Denser Gagi Đogani više puta do sada bio je predmet podsmeha korisnika društvenih mreža zbog svojih lapsusa, pravopisnih i gramatičkih grešaka, kao i komičnih izjava. Jedna od najzanimljivijih bila je kada je izmislio novu reč.

Otac Lune Đogani se tokom pravljenja novog selfija potrudio da se ne pući, što je ranije često činio, a onda je objasnio da se rešio ove "loše navike".

- Više se ne pućem - napisao je Gagi i napravio lapsus koji je do suza nasmejao sve korisnike društvenih mreža

Seka Aleksić

Iako Seka nema brojne lapsuse, jedan je ostao upamćen kao urnebesan.

Naime, Seku je jednom prilikom novinar pitao zbog čega je baš ona drugačija od drugih na estradi, a njen odgovor će vas nasmejati do suza:

- Jedinstvena sam na estradi, jer smatram da sam posebna!

foto: printscreen

Dragana Mirković

Jedna od najčešće citiranih pevačica zbog besmislene izjave je vlasnica dvorca u Beču, folk zvezda Dragana Mirković.

- Volim da pijem sok od đusa - rekla je Dragana svojevremeno.

Radiša Trajković Đani

Šta znači učiniti preljubu, prevariti suprugu, partnera, očito je nešto što nema potrebe objašnjavati Đaniju. On ima svoja uverenja i što bi se on zamarao time šta je zapravo vernost.

Folk pevač šokirao je javnost kada je izjavio:

- Ja sam veran muž, ženu sam prevario samo dva, tri puta - rekao je Đani, a s obzirom na to da je u više navrata imao slične izjave, ova Đanijeva odvala ostala je upisana kao jedna od gorih.

foto: Printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka televizije "Hepi" Jovana Jeremić postala je zvezda društvenih mreža nakon što je tokom najavljivanja gostiju umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora navela rasu psa i tako je ispalo protojerej staford.

- Protojerej staford i Rajko Đurđević, novinar... - rekla je Jovana tokom čitanja imena gostiju sa papira.

Jovana je potom napravila još jedan lapsus, rekvaši da će “sveštenici čitati jevanđelja nad odronom”.

Bojana Ristivojević

Za Jovanom stiže i njena dugogodišnja koleginica Bojana Ristivojević, koja je takođe tokom izveštavanja o smrti patrijarha Irineja napravila lapsus. Umesto "njegova svetost", rekla "svetlost".

"Da ponovimo još jednom, u petak, 20. novembra, u 7 i 7 časova u Vojnoj kovid bolnici Karaburma u Beogradu, upokojio se u gospodu njegova svetlost patrijarh Irinej. O ovim i drugim detaljima u vezi sa sahranom njegove svetlosti, javnost će biti uskoro obaveštena", rekla je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.