KARLEUŠA MU REKLA DA IMA ODVRATNU BOJU GLASA I DA NE ŽELI DA GA VIDI, A ONDA ŠOK! Oglasio se Sloba Radanović
Foto: Printscreen Youtube

hit

KARLEUŠA MU REKLA DA IMA ODVRATNU BOJU GLASA I DA NE ŽELI DA GA VIDI, A ONDA ŠOK! Oglasio se Sloba Radanović

Radanović je na svom Instagramu pružio podršku mladom Edinu

Objavljeno:

Takmičenje "Zvezde Granda" može da bude i veoma teško za pojedine učesnike, naročito kada "stanu na žulj" oštrom žiriju.

Ovaj put, sreću sa komentarima nije imao pevač Edin Alibašić, koga su članovi žirija takoreći "izrešetali". Jelena Karleuša je bila među najsurovijima, ali je u njegovu odbranu javno uskočio Sloba Radanović.

Radanović je na svom Instagramu pružio podršku mladom Edinu.

foto: instagramscreen

libašić je pevao Slobinu pesmu "Rekla mi je rekla" i numeru Darka Lazića "A nekad je dolazila stalno", a tokom nastupa Marija Šerifović se smejala zbog, kako je rekla, falša koji je čula.

- Dugo me niko nije ovako nasmejao, hvala vam od srca. Godinama nisam čula takav falš. Pojma niste imali, niste prišli pevanju sceni Zvezda Granda, krstila sam se ovde sa Snežom, ali makar ste me nasmejali - rekla je Marija kroz smeh.

- Moramo spustiti kriterijum, jer će nam faliti pevača (smeh). Stalno vučeš falš naviše, nisi nemuzikalan, boja ti je takva kakva je, to je jedan tenor visok - rekao je Bosanac.

- Estrada, šoubiznis, paklena pomorandža samo za najjače, samo za lude, samo za najizdržljivije...Moj savet ti je da vežbaš da trpiš kritiku i uvredu zato što imaš odvratnu boju glasa, toliko odvratnu da je pitanje da li uopšte treba da se baviš ovim poslom. Smatram da si jako muzikalan sa velikim hendikepom, odvratnom bojom glasa koja nije komercijalna i nije prijatna za slušanje - rekla je Jelena Albašiću.

foto: Printscreen

Nakon Edinogov nastupa na svom Instagram profilu oglasio se Radanović objavivši Albašićevu fotografiju tokom takmičenja u "Pinkovim zvezdicama".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.