VRELO!!! SKINULA SE SANDRA AFRIKA! GROM UDARIO! Umesto gaćica tračica, a gore... INFARKT NEMINOVAN! (FOTO)
Foto: Printscreen/TV Pink

HOT HOT

VRELO!!! SKINULA SE SANDRA AFRIKA! GROM UDARIO! Umesto gaćica tračica, a gore... INFARKT NEMINOVAN! (FOTO)

Sandra je za svoje pratioce okrenula i leđa kameri, što je muškarce navelo da ostavljaju provokativne komentare

Objavljeno: 23:28h

Ona je na svom profilu na Instagramu postavila snimak na kom je mnogi nisu ni prepoznali. U pitanju je inače Sanda Afrika koja je navikla da provocira izgledom, a ovaj put je otišla korak dalje.

Sandra je za svoje pratioce okrenula i leđa kameri, što je muškarce navelo da ostavljaju provokativne komentare. Pevačica je uz sve obula crvene, visoke štikle.

foto: Printscreen instagram

Podsetimo, pevačica Sandra Prodanović, poznatija pod umetničkim imenom Afrika, može da se pohvali sa dve velike nekretnine koje poseduje. Jedan luksuzni stan se nalazi u elitnom naselju u Beogradu, gde su joj komšije mnogi poznati, dok kuća u Šapcu ima 700 kvadrata.

Ona je zajedno sa bivšim partnerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom uložila veliki novac u tu investiciju i sazidala omaleni dvorac. Afrika je za "Super TV" priznala da je imala pomoć arhitekte prilikom radova na kući.

- Savetovala sam se sa stručnjakom za uređenje doma, ali sam isto tako i ja imala početnu ideju kako bih volela da sve izgleda. Otprilike sam naglasila šta želim da dobijem od prostora, pa je tako i čitava kuća u Šapcu opremljena - kaže pevačica za "Super TV"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.