LAV PAJKIĆ SE PRISETIO MAJKE NA NJEN ROĐENDAN! Zbog jedne stvari, oseća se kao da je i dalje tu! Suze same teku!
Foto: printscreen

DA SE NAJEŽIŠ

LAV PAJKIĆ SE PRISETIO MAJKE NA NJEN ROĐENDAN! Zbog jedne stvari, oseća se kao da je i dalje tu! Suze same teku!

Isidora Bjelica bi pre dva dana proslavila 53. rođendan, a, kako ističe njen sin Lav Grigorije Pajkić, uspomena na slavu književnicu je i te kako živa u njihovom domu

Objavljeno:

Da nije preminula pre nešto više od četiri meseca, Isidora Bjelica bi pre dva dana proslavila 53. rođendan, a, kako ističe njen sin Lav Grigorije Pajkić, uspomena na slavu književnicu je i te kako živa u njihovom domu.

- Mi nikada nismo bili porodica koja slavi rođendane u velikom stilu. Naš ritual je bio da slavljenika, ko god to bio, ostalo troje odvede na večeru. Isidora i ja smo negovali tradiciju da jedno drugom poklonimo ono što najviše volimo: ona meni kravatu, ja njoj parfem Chanel 5 koji je bio njen zaštitni znak - ispričao je voditelj za "Hello".

foto: pintscreen

- Eto, i danas, a kada ovo kažem, zvuči kao da je prošlo beskrajno mnogo vremena od njenog odlaska, često neko od nas prsne po nekoliko kapi njenog omiljenog parfema po kući. Onda nam se čini da je tu negde, samo što se ne pojavi.

- U stanu i dalje sve podseća na nju. Živimo okruženi suvenirima koje je neprekidno donosila sa putovanja, knjigama, šeširima... Sve je na svom mestu, onako kako je ostavila. Svaka od tih stvari ima svoju istoriju, za svaku nas vežu uspomene. U šta god da pogledamo, eto povoda za razgovor o njoj - dodao je Lav.

foto: printscreen

- Isidora je ostavila trag u životima mnogih. Na pomen njenog imena, mnogi imaju različite asocijacije: neki pomisle na književnost, drugi na ljubav, treći na šešire... Kod mene se javi samo jedna reč - majka...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.