VODITELJKA IRINA VUKOTIĆ ISKRENO O SVOM ŽIVOTU! Otkrila pravi razlog zašto se BORI i pomenula NJU!
Foto: Daktilo

BRAVO

VODITELJKA IRINA VUKOTIĆ ISKRENO O SVOM ŽIVOTU! Otkrila pravi razlog zašto se BORI i pomenula NJU!

Irina Vukotić progovorila je o svom privatnom životu.

Objavljeno:

Voditeljka je istakla i kako se oseća povodom situacije sa korona virusom.

"Svaka trudnoća od devet meseci brže prođe, a ovome nema kraja. Naučili smo da se borimo, ja sam takva, u ovakvim situacijama se probudi borac u meni. Najlakše je pasti, ali treba se podići i nastaviti dalje", rekla je voditeljka.

Irina je istakla da to što važi za jednu od najlepših voditeljki nije presudna stvar u njenom poslu, ali ni u životu.

"Komplimenti uvek prijaju, ja sam 20 godina u ovom poslu, televizija i ja smo se zavoleli na prvi pogled. Jutarnji program me sada ispunjava. Ja sam borac, radim na sebi, posle fakulteta sam upisala i master, za svaki novi projekat treba da se priprema. Hvala na komplimentu, ali ima mnogo lepih žena i muškaraca. Koliko puta sam upoznala nekog ko nije na prvi pogled lep, ali posle sat vremena razgovora postane neodoljiv", ispričala je Irina.

Zatim je spomenula i svoju ćerku Iskru.

foto: printscreen

"Ona meni daje najbolju emociju, otkad sam je rodila sebi sam i mlađa i lepša i nasmejanija. Ona je tinejdžerka, ne voli da pričam o njoj, imamo onlajn školu, ima i fizičko onlajn, da nam je neko rekao, ne bi mu verovali. Uz decu se najslađe smeje", ispričala je Irina u "Premijeri".

Podsetimo, Irina iz prethodnog braka ima ćerku Iskru, koju je dobila u braku sa nekada velikom rijaliti zvezdom Savom Radovićem. Sava je bio veliki šarmer te 2006. i osvajao devojke, dok je Irina vodila "Veliki brat" u kom se on takmičio. Njih dvoje su ubrzo nakon završetka rijalitija započeli vezu, a iste godine su se i venčali. Iz Savine i Irinine veze se rodila i devojčica Iskra, ali idiličan porodični život ubrzo se raspao. Bračni par se razveo samo dve godine kasnije, a Irina je pet godina nakon veze vratila devojačko prezime Vukotić.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.