I NJEN GROB JE DANAS BIO PUN CVEĆA! Tuga i bol ne nestaju, oni najviše PATE, a OVO je PRAVI razlog zašto su TU!
Foto: Luka Šarac, Ilustracija: Emilija Jovanović

POTRESNO

I NJEN GROB JE DANAS BIO PUN CVEĆA! Tuga i bol ne nestaju, oni najviše PATE, a OVO je PRAVI razlog zašto su TU!

Naša proslavljena književnica Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta ove godine, a sahranjena je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Objavljeno: 18:27h

Isidori je bio juče rođendan, a njena porodica posetila je mesto gde ona počiva i odnela bukete cveća. Na isidorinom grobu zatekli smo i jednu poruku koja će vas sigurno rasplakati. Na jednom od buketa stoji natpis "Srećan rođendan".

Proslavljena književnica je iza sebe ostavila mnogo prijatelja i poštovalaca njenog lika i dela, ali i dvoje dece sina Lava i ćerku Vilu, kao i supruga Nebojšu Pajkića.

foto: Printskrin/Youtube

Podsetimo, Lav Pajkić čestitao je rođendan pokojnoj majci na društvenim mrežama.

"Danas bi slavili tvoj rodjendan mama. Imajući u vidu da smo svi kao porodica stalno bili aktivni, uvek je bio podvig da se svi nađemo na istom mestu i usto vreme ali za svaki tvoj rođendan tradicionalno smo uspevali da se okupimo za istim stolom! Nastavićemo da odrzavamo tu tradiciju, jer nas ona uči šta je zapravo bitno u zivotu - zdravlje i vreme koje provodimo sa svojim najdražima! Večno si u našim srcima i mislima", napisao je Lav uz fotografiju sa Isidorom na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.