ZORICU BRUNCLIK ZADESIO OZBILJAN MALER! Pevačica je morala i treći put da uradi ono što NE ŽELI, au kakva šteta!
Foto: Printscreen

au

ZORICU BRUNCLIK ZADESIO OZBILJAN MALER! Pevačica je morala i treći put da uradi ono što NE ŽELI, au kakva šteta!

Izvor blizak pevačici otkrio je da je Zorica na ivici nerava zbog cele situacije

Objavljeno: 11:06h

Zorica Brunclik jedna je od retkih estradnih ličnosti koje su ove godine, kada je pandemija koronavirusa ograničila sve, odlučila da održi koncert. Ona je njime nameravala da obeleži 45 godina karijere još 21. aprila, ali zbog odluke Vlade Republike Srbije o ograničenom broju ljudi u zatvorenom prostoru, koncert je prvo pomeren za 28. oktobar, a zatim je zakazan za 29. decembar.

Ipak, kako portal 24sedam saznaje, ni ovog datuma Zorica neće pevati u Centru „Sava”, što je bilo i očekivano, pošto je zbog situacije sa koronavirusom i dalje nemoguće nastupati pred nekoliko hiljada ljudi.

foto: Pritnscreen

Izvor blizak pevačici otkrio je da je Zorica na ivici nerava zbog cele situacije i da je mnogo želela da ove godine proslavi julibej sa obožavaocima. Osim toga, nervira je i to što je zatvorena u kući i što je organizacija koncerta ozbiljna stvar koja zahteva mnogo pripreme i planiranja, zbog čega joj je dozlogrdilo da sve radi ispočetka treći put.

Ovu informaciju potvrdio je Miroljub Aranđelović Kemiš, koji ni sam ne zna novi datum koncerta svoje supruge.

– Trenutno smo u fazi sređivanja papira sa Centrom „Sava”. Koncert se još jednom odlaže, ali još ne znamo za koji datum. To sve zavisi od njih sada. Ali sigurno će ovih dana biti poznat novi datum koncerta, pa će javnost biti obaveštena o tome – rekao je Zoričin suprug.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.