PREMINULA JE U 35.GODINI OD MOŽDANOG UDARA: Iza Džejeve numere "Iznajmiću sobu" krije se tužna priča o OVOJ ŽENI!
Foto: Printcsreen

poznavali su je na estradnom nebu!

PREMINULA JE U 35.GODINI OD MOŽDANOG UDARA: Iza Džejeve numere "Iznajmiću sobu" krije se tužna priča o OVOJ ŽENI!

Folk legenda Džej Ramadanovski preminuo je u snu u nedelju 6. decembra. Džeja je izdalo srce u njegovom domu na Dorćolu, a od tada čitava estrada tuguje za njim.

Objavljeno:

Njegove pesme čuju iz mnogih automobila, sa bezbroj terasa širom Beograda, a među Džejevim hitovima odzvanja i onaj “Iznajmiću sobu sa pogledom na te”.

Ovaj veliki Džejev hit i numere poput: “Dunav”, “Sirotinjo, i bogu si teška”, “Greh”, napisala je tekstopisac Katarina Jovanić, koja je iznenada preminula 2013. godine u 35. godini.

Katarina je preminula usled moždanog udara dok je čekala pevačicu Janu Todorović u jednom frizerskom salonu.

“U šoku sam. Kada sam došla u salon u kojem me je čekala, pomislila sam da se neko šali na loš način, jer sam se samo sat vremena pre toga čula s njom i tada mi je rekla da me čeka u salonu. Katarina, osim što je bila dobra saradnica, bila je i dobra prijateljica. Ne mogu da prihvatim činjenicu da se ovako nešto dogodilo”, rekla je Jana za “Svet” pre sedam godina kada je saznala ovu tragičnu vest.

foto: printscreen

Katarinu sa na večni počinak ispratili Željko Samardžić, Jana, Saša Dragić, Adil i Džej, a folk pevačica je preplakala sahranu, pisao je “Kurir”.

Džej je otkrio Katarinu, a osim sa njim sarađivala je i sa Vesnom Zmijanac, Sneki, Jovanom Tipšin, Janom, Adilom… Jani je napisala hitove “Kući, kući”, “Jana dva”, a Adilu “Laku noć” i “Hitno”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.