OVO JE POGODILO CELU PORODICU, DŽEJEVA ĆERKA SE BESNO OGLASILA: Pustite nas da ga na miru ispratimo, PRESTANITE!
Foto: Printscreen

Nije joj lako!

OVO JE POGODILO CELU PORODICU, DŽEJEVA ĆERKA SE BESNO OGLASILA: Pustite nas da ga na miru ispratimo, PRESTANITE!

Mnogi ne mogu da se pomire sa činjenicom da nas je legenda narodne muzike Džej Ramadanovski napustio zauvek u nedelju 6. decembra.

Objavljeno:

Danima u nazad, obožavaoci i poštovaoci njegove muzike se opraštaju od njega i pale sveće za njegovu čast, a kako je ovo pravoslavni običaj kojim se porodica i prijatelji opraštaju sa pokojnicima, pojavila se vest da je poznati pevač pred smrt razmišljao o promeni vere.

Naime, Džej je bio islamske veroispovesti, a vest o promeni vere pojavila se danas u medijima.

Kako bi otkrila istinu i stala na put neistinitim pričama, na svom Instagram profilu, oglasila se pevačeva mlađa ćerka Marija.

foto: printscreen

Ona je otkrila da je Džej voleo, poštovao i obeležavao Svetu Petku, ali da o promeni vere nikada nije pričao, čak ni spomenu tako nešto.

Njenu objavu vam prenosimo u celosti.

- Poštovani novinari, Džej Ramadanovski je bio Islamske veroispovestiod oca Mazlama i majke Barije. Oba roditelja su mu takođe bili Muslimani, poreklom iz Makedonije. Svetu Petku je poštovao, voleo i svake godine obeležavao. Nije slavio slavu uz sveću i slavski kolač, kako to pravoslavni običaji nalažu. Za njega je Bog bio jedan. Nikada nije ni spomenuo da želi da promeni svoju veroispovest. Molimo vas da prestanete sa naslovima i člancima koji narušavaju ugled i čast našeg voljenog oca. Pustite nas da ga na miru ispratimo. Porodica Ramadanovski - piše u objavi.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.