JEZIVO! SIN OLIVERA MANDIĆA PSIHOTIČAN? Darijan prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu?
Foto: RAS/RAS SRBIJA

šok!

JEZIVO! SIN OLIVERA MANDIĆA PSIHOTIČAN? Darijan prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu?

Darijanu Mandiću, sinu muzičara Olivera Mandića, istekao je zatvor od 30 dana zbog nepridržavanja mera zabrane prilaska supruzi Jeleni nakon nasilja u porodici.

Objavljeno:

Odmah nakon isteka zatvorske kazne on je prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu jer je utvrđeno da je navodno neuračunljiv.

foto: twitterscreen

Mandiću je navodno po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određen zatvor do 30 dana, a bilo je naloženo i psihijatrijsko veštačenje. Prema nezvaničnim informacijama komisija od troje veštaka utvrdila je da je Darijan Mandić neuračunljiv i on je poslat na lečenje u specijalnu zatvorsku bolnicu.

Mandić izazvao skandal kada je pre mesec dana havarisao automobil svoje bivše supruge, zbog čega je dobio zabranu prilaska i komuniciranja. Međutim već sutradan Mandić je ponovo došao pred zgradu svoje bivše supruge i policija je došla i privela ga.

Mandić mlađi je za tri meseca dva puta bio u pritvoru 30 dana zbog nasilja u porodici. Mandići imaju troje maloletne dece.

Podsetimo, Jelena i Darijan Mandić ne žive zajedno od aprila 2018. godine kada je on napustio stan koji je u njenom vlasništvu, a u kojem su zajedno žveli. Zvanično su se razveli 10. septembra ove godine, a šest dana kasnije Jelena i njihovo troje dece preživljavaju pakao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.