AUU, KOLIKO PARA IMAJU! Manekenka pokazala svoj LUKSUZNI DOM, niko nije ostao ravnodušan, a REKLA je i OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

AU!

AUU, KOLIKO PARA IMAJU! Manekenka pokazala svoj LUKSUZNI DOM, niko nije ostao ravnodušan, a REKLA je i OVO! (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević proodila se u septembru i tada je na svet donela sina kome su ona i njen partner fudbaler Luka Jović dali ime Aleksej.

Objavljeno:

Ona se porodila u Madridu, a nedavno je bebu prvi put dovela u Srbiju. Sofija je za kratko vreme vratila svoju staru figuru, što neretko pokazuje i na društvenim mrežama.

foto: printscreen

Sofija svakodnevno uživa u majčinstvu i Aleksejevom odrastanju, a sada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila njihovu fotografiju dok sina drži u naručju.

- Biti mama ti je najbolja stvar na svetu! Naučio si me šta je bezuslovna ljubav. Volim te više od svega.Srećna 3 meseca, ljubavi moja - napisala je manekenka u opisu.

Inače, mnogi su zapazili i pozadinu luksuznog kupila u kojoj se Sofija uslikala u ogledalu.

Manekenka inače ne voli da priča o svom privatnom životu, a nedavno je progovorila o svojoj kilaži nakon porođaja.

- Mnogo ljudi me pitaju za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži, da li je samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i ishrana pa je sve zajedno - istakla je Sofija.

foto: Printscreen Instagram

Naime, Sofija je otkrila i zbog čega su ona i Luka, njen sadašnji verenik sa kojim je nedavno i dobila sina Alekseja, dugo krili vezu.

- Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija sa bvšom devojkom bila komplikovana, a već su počeli natpisi da ja razbijam tuđe brakove, što uopšte nije bilo tačno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno. Ja sam krila i od mame. Malo je nezahvano bilo sve objašnjavati jer je on imao sina David koji je tada imao četiri meseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju sa bivšom devojkom - ispričala je manekenka u Jutru na Prvoj TV.

foto: youtubescreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.