KOLEGINICA MILICI SPASILA ŽIVOT : Kada sam udahnula vazduh, plakala sam od sreće!
Foto: Printscreen

KOLEGINICA JE SPASILA

KOLEGINICA MILICI SPASILA ŽIVOT : Kada sam udahnula vazduh, plakala sam od sreće!

Milica Todorović je godinama patila od devijacije sinusa, zbog kojih je imala komplikacija sa disanjem, pa je usled korišćenja kapi za nos, napravila sebi još veću štetu

Objavljeno:

Dve poznate estradne dame, pevačice Milicu Todorović i Eminu Jahović, pored zajedničke pesme vezuje još jedna osoba - zajednički hirurg.

foto: Printscreen

Milica Todorović je godinama patila od devijacije sinusa, zbog kojih je imala komplikacija sa disanjem, pa je usled korišćenja kapi za nos, napravila sebi još veću "štetu". U prekomernog korišćenja istih, pevačici su one izazvale nervozu i napetost, te je rešila da potraži pomoć od svoje koleginice Emine Jahović, za koju se u medijima iole spekulisalo da je imala popriličan broj operacija nosa.

foto: Printscreen

Raspitivala sam se za dobrog doktora pa mi je Emina preporučila jednog u Istanbulu. Plašila sam se pomalo jer nikad nisam išla pod anesteziju. Kad se sve završilo i kada sam udahnula vazduh, plakala sam od sreće - ispričala je Milica.

I ako je prošlo dosta vremena od Miličine operacije, pevačica se ne oseća baš najbolje kada je njen oporavak u pitanju.

Još mi je sve otečeno i pričam kroz nos. Kad sam videla otok uplašila sam se pa me je mama smirivala - izjavila je Todorovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.