EVA RAS JE PODELILA SA JAVNOŠĆU PRIČU O SMRTI NJENE ĆERKE! Tragedija koja je obeležila, srce kida!
Foto: Printscreen

nerazjašnjen slučaj

EVA RAS JE PODELILA SA JAVNOŠĆU PRIČU O SMRTI NJENE ĆERKE! Tragedija koja je obeležila, srce kida!

Eva Ras je podelila sa javnošću priču potresnu o smrti njene ćerke

Objavljeno:

Posle šest godina braka dobili smo ćerku Krunu 9. januara 1969. godine. Mi smo sve vreme hteli da imamo dete, ali sam ja stalno gubila bebe. Kruna je sa dve i po godine čitala titlove na televiziji. To je moja mama primetila i rekla nam. Nas dvoje u šoku, a ona gleda u nas i čeka šta ćemo joj reći - prisetila se glumica za "Kurir".

- Ras joj kaže: "Čudimo se što znaš da čitaš", a ona mu odgovori: "Znam ja i da pišem". Pa, kako to, pita je Ras. A ona mu kaže: "Vi znate, pa moram i ja da znam". Bila je odličan đak, mnogo je volela da ide u školu. Za vreme studiranja režije dobila je stipendiju Francuske, jer je sa pet godina znala njihov jezik.

foto: Espreso.co.rs

- Pitali su Gorana Paskaljevića da li zna nekoga ko bi studirao filmsku režiju u Francuskoj kao gost-student, i on se setio Krune, pa su je tako pozvali. Goran je bio očajan kad je Kruna preminula u Parizu. To je bilo strašno. Tog dana je trebalo da idem na premijeru u Suboticu, i čekala sam kola da dođu po mene - nastavila je priču Eva.

- Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: "Ne, mi ćemo doći po vas". Tri policajca su ušla u moj stan i pitaju da li je moja ćerka bila u Parizu, a ja kažem: "Pa, ona je i sad tamo", a oni kao iz topa: "Pa, ona je umrla!". Tako sam saznala. I, naravno, oni ništa ne znaju o tome, nego su me poslali u Ministarstvo spoljnih poslova da mi oni kažu.

Ali ni tamo ništa nisu znali. Pa mi portiri rekli, da me uteše valjda, "Ako niko ništa ne zna, možda je vaša ćerka živa". To me je nekako držalo u nadi da možda i jeste. Na kraju su mi u policiji u Ljermontovoj rekli da je umrla, posle tri dana. Bio je to 3. jul 1993. godine. Jedva sam uspela, uz pomoć ministra spoljnih poslova i još nekih ljudi, da deportujem Krunino telo i da je ovde sahranimo - dodala je Rasova.

foto: Printscreen

- Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću. Ja sam kasnije pričala sa mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju.

Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma "Nikita" i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo - zaključila je glumica

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.