BOGATA SAM OD ROĐENJA! Ženu fudbalera URNIŠU zbog hvalisanja novcem, prozvali je da je pokupljena sa ulice, HAOS!
Foto: Instagram / Printscreen

šok

BOGATA SAM OD ROĐENJA! Ženu fudbalera URNIŠU zbog hvalisanja novcem, prozvali je da je pokupljena sa ulice, HAOS!

Blogerka i supruga bosanskog fudbalera Izeta Hajrovića, Lejla Hajrović, pobesnela je na komentare da joj sve stvari i lagodan život plaća suprug.

Objavljeno:

Ona je odlučila da u intervjuu napomene kako joj je sve pre braka i te kako bilo priušteno.

- Ko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali. Meni su roditelji sve omogućili, od privatne škole pa nadalje. Smešno mi je kad čitam da je mene neko pokupio sa ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Cirihu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još lepše jer smo zajedno sve stvorili - ispričala je Lejla i svima stavila do znanja da je bogata od rođenja. Pored toga ona je dodala da bira koga će kao blogerka reklamirati.

Kako ona navodi, kada bi htela, mogla bi zarađivati i više jer se u tome vrti ozbiljan novac, ali poznata je po tome da vrlo malo reklamira i to samo one stvari koje je zanimaju.

Pojasnila je i da je recept za uspešan brak kompromis, kojeg bi trebalo biti u svim vezama.

- Izet i ja smo dugo zajedno i sve smo zajedno odlučivali. To je ključ, treba se naći kompromis i imati obzira prema drugoj osobi. Mi uvek zajedno odlučujemo - pojasnila je Lejla za „Dnevni avaz“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.