OTAC POZNATE GLUMICE JE BIO HOMOSEKSUALAC, DUGO JE KRIO! Zbog griže savesti je uradio OVO! Skupo ga je koštalo!
Foto: Printscreen youtube

PORODIČNA DRAMA

OTAC POZNATE GLUMICE JE BIO HOMOSEKSUALAC, DUGO JE KRIO! Zbog griže savesti je uradio OVO! Skupo ga je koštalo!

Život glumice Eve Ras bio je nesvakidašnji još od najranijeg detinjstva, a glumicu je svakako obeležio nestabilan odnos roditelja

Objavljeno:

Život glumice Eve Ras bio je nesvakidašnji još od najranijeg detinjstva, a glumicu je svakako obeležio nestabilan odnos roditelja.

Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja razvela. Moj otac Robert se oženio mojom majkom Marijom da bi mogao da bude oženjen čovek i da niko ne postavlja pitanje da je on homoseksualac. Jer, četvrdesetih godina u prošlom veku, to je bilo strašno - počela je priču Eva za "Kurir".

foto: Printscreen

- Viđala sam ga do 1943, dok nije otišao u partizane, pa onda neko vreme nisam. Majka nikad nije htela da priča ružno o ocu iako ga je mrzela do kraja života. Proganjala ga je, kvarila mu je poznanstva, karijeru, sve gde je mogla da mu naudi. Htela je da mu se osveti jer ga je mnogo volela, bila je povređena što ju je ostavio, a on jadan nije mogao da živi u braku sa njom i rekao joj je zašto.

- I znate šta se dogodilo? Mama je umrla 15. septembra 1986. godine u 71. godini, a otac, kada je čuo za to, počeo je da se opija iako dotad nikad nije pio. Sahranili smo ga 11. novembra iste godine - dodala je Rasova.

- Bio je lekar i tačno je znao kako se od alkohola može umreti. Jednostavno, od griže savesti nije mogao da živi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.