SKINUO JE MANTIL I OSTAO GO GOLCAT! Evo zbog čega je Eva Ras odustala od fakulteta, priča koja šokira!
Foto: youtubescreen

NIJE JOJ BILO LAKO

SKINUO JE MANTIL I OSTAO GO GOLCAT! Evo zbog čega je Eva Ras odustala od fakulteta, priča koja šokira!

Eva Ras zapravo želela da postane slikarka

Objavljeno: 18:06h

Iako je svi znaju kao glumicu koja se bavi i pisanjem, malo kome je poznato to da je Eva Ras zapravo želela da postane slikarka.

Nije mi bila želja da studiram glumu. Prvo sam otišla na likovnu akademiju, to sam želela da studiram jer sam imala dara za crtanje i slikanje. U školi sam svima slikala radove i tako zarađivala novac za užinu i džeparac. A iz likovnog sam imala trojku. Tek na kraju četvrte godine gimnazije me je pozvao profesor u kabinet i saopštio mi da je sve vreme znao da drugima slikam, da prepoznaje moje radove, i da mi je zato uvek davao trojke - prisetila se Eva za "Kurir".

foto: Espreso.co.rs

- On mi je i rekao da mi je mesto na likovnoj akademiji. Tamo sam ušla u uži izbor, ali... Ja sam rabinova unuka, nikad dotad nisam videla golog muškarca. Drugog dana crtanja uđe čovek u prostoriju i skine mantil, ostane go golcat, a profesor kaže: "Nacrtajte ga!". Bila sam puna samopouzdanja, mislila sam da ne moram to da nacrtam jer su me dotad dosta hvalili da sam talentovana, najbolja.

Napustila sam prostoriju, ubeđena da sam primljena, ali nisam se potresla kad su mi rekli suprotno. Samo sam uzela dokumenta i otišla 300 metara niže, na pozorišnu akademiju. Tri sata sam recitovala pesme na mađarskom profesoru Mati Miloševiću, koji je bio oduševljen, to ga je podsetilo na njegovo detinjstvo, jer je, sticajem okolnosti, sedam godina živeo u mađarskoj sredini - dodala je Rasova.

- Odmah sam znala da će me primiti. Tada je Bekim Fehmiu bio na četvrtoj godini akademije i došao je do mene, rekao: "Da te vidim, ti si ta koja je tri sata recitovala!".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.