TRAGEDIJA POTRESA CEO SVET Poznata pevačica UHAPŠENA zbog UBISTVA! Njene reči POLICIJI su BRUKA I SRAMOTA!
Foto: youtubescreen

šok!

TRAGEDIJA POTRESA CEO SVET Poznata pevačica UHAPŠENA zbog UBISTVA! Njene reči POLICIJI su BRUKA I SRAMOTA!

Američka reperka je bila prisutna tokom pucnjave u Atlanti u kojoj je teško ranjen njen poznanik

Objavljeno:

Američka rnb pevačica i reperka iz Čikaga En Mari (25) je uhapšena zbog sumnje da je ubila muškarca u jednom hotelu u Atlanti.

Naime, žrtva pucnjave je bio 24-godišnji momak čiji identitet nije otkriven u medijima i koji je dobio prostrelnu ranu kroz glavu.

Pucnjava se dogodila 1. decembra ove godine, a žrtva je prebačena u lokalnu bolnicu gde je poslednji put bio u kritičnom stanju i od tada se ne zna ništa o njemu.

En Mari je bila na mestu događaja i policiji je rekla da je "pištolj pao sa stola u hotelskoj sobi i da je prilikom pada pištolj opalio i pogodio žrtvu u glavu", rekli su iz lokalne policije.

U policijskom izveštaju piše da je En Mari histerično vrištala nakon pucnjave i da je sklonjena sa lica mesta. Ona je otkrila policajcima da su ona i žrtva odrasli zajedno i da su zajedno posetili Atlantu, gde je momak upucan.

En Mari je sada upisana u dosije zbog posedovanja vatrenog oružja i teškog napada smrtonosnim oružjem, a još uvek nije poznato šta se tačno dogodilo.

Podsetimo, En Mari je najpoznatija po pesmi "Secret" iz 2018. godine i objavila je nekoliko muzičkih albuma, dok je na Instagramu prati preko milion pratilaca. Uskoro će biti poznato da li je sve bio samo nesrećan slučaj ili će se suočiti sa zatvorskom kaznom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.