OVO JE DŽEJOVA POSLEDNJA ŽELJA i MORA biti ispunjena! Tuga da vas uhvati, SAHRANA će biti strašno POTRESNA!
Foto: printscreen

TEŠKO JE

OVO JE DŽEJOVA POSLEDNJA ŽELJA i MORA biti ispunjena! Tuga da vas uhvati, SAHRANA će biti strašno POTRESNA!

Zoran Jagodić Rule, kum pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, kaže da će na sahrani biti ispunjena Džejeva velika želja.

Objavljeno: 16:44h

Džej Ramadanovski biće sahranjen u petak, 11. decembra, u 14:30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a sahranu priprema pevačeva porodica, kao i kum Zoran.

- Čujem se sa ćerkama njegovim, Marija je sa mamom, Ana je kod kuće. Prolaze dani, nema ga da se javi i sve nam je teže. U kafiću smo na Dorćolu, dolaze ljudi, prijatelji, sve je vest pogodila mnogo. Porodica i ja se bavimo sahranom, sređujemo sve što treba. Imao je želju kad umre da mu na grobu zasvira 50 violina, hteo je tu muziku 60-ih. Pokupili smo sve muzičare, ispratićemo ga baš kako je zamislio i kako dolikuje - rekao je Zoran Jagodić Rule.

foto: PPrintscreen

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.