Mračna strana naših olimpijaca: Ovo su tajni poroci koje bi želeli da sakriju od nas, a koji će im doći glave!
Foto: Reuters, Profimedia, Fonet

dARK SIDE

Mračna strana naših olimpijaca: Ovo su tajni poroci koje bi želeli da sakriju od nas, a koji će im doći glave!

Neretko se dešavalo da najvećim zvezdama sporta droga, alkohol ili kocka ugroze ili potpuno unište karijere, a obično se to događalo na vrhuncu njihove sportske karijere.
Objavljeno:

Znamo da kidaju svoje sportove i da su uzeli medalje na OI, ali ovo je druga strana medalje....

Sportski život trebalo bi da bude sinonim za zdrav način života u kojem su treninzi, koji se obično odvijaju dva puta dnevno, upotpunjeni zdravom ishranom, ali nije uvek tako.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ponekad se dešava da proslavljeni sportisti skrenu sa ovog puta i odaju se raznim porocima, a dobar primer za to su Majk Tajson i Dijego Maradona, kojima je kokain, slobodno možemo reći, uništio život.

Mi verujemo da ovo našim olimpijcima ne može da se dogodi, ali svakako bi trebalo da budu obazrivi, jer i oni su ljudi od krvi i mesa koji imaju svoje slabosti i odaju se ponekad čarima zabranjenog voća.

Tako su i naše košarkašice posle dočeka ispred doma Narodne skupštine, dale sebi malo oduška i umesto samo uz Gocu Tržan, proslavile su bronzanu medalju i uz po koju čašicu pića.

Srećom, umesto žestine po starom srpskom običaju, medalja se zalila belim vinom, pa verujemo da su naše košarkašice lakše pregurale dan posle i brzo se izlečile od mamurluka.

Tajni party košarkašica: Ovako slave kada nema kamera, a na uvce im peva omiljena domaća pevačica (FOTO)

A tek da vidite koliko znaju da uživaju i opuste se kada su sami...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.