MILJANINA TRUDNOĆA JE VISOKORIZIČNA! Ipak ODUSTALA od kiretaže - ŽELI DA RAZMISLI O OVOME? Zola na APARATIMA!
Foto: Printscreen

STRAŠNO

MILJANINA TRUDNOĆA JE VISOKORIZIČNA! Ipak ODUSTALA od kiretaže - ŽELI DA RAZMISLI O OVOME? Zola na APARATIMA!

Miljana Kulić i Zola su danas ostali bez namirnica, a neki su imali potrebu da ih podrže i ponude svoju hranu.

Objavljeno:

Osim o namirnicama i kupovini, Miljana je progovorila i o kiretaži, što je sve zanimalo.

- Trebalo je da mi kupe bar dve kutije jaja, keks, mleko da bih imala šta da jedem. Ja sam u drugom stanju, a još ništa nisam odlučila, Zola je saznao da je moja trudnoća visoko rizična. Sutra neću ići, jer želim da razmislim još malo, a u sredu ću saopštiti sve. Večeras ću opštiti, a sutra saopštiti - rekla je Kulićeva.

- Ona je u drugom stanju, treba imati obzira. Trebalo je da podelimo na ravne časti. Počeli su sve da bacaj, otimaju, nositi, uzimati. Zola i kad nema budžet jede sa mnom, i Miljana isto, jedete sa nama - nadovezao se Car.

foto: Printscreen

Potom se ubacila i Sandra Rešić koja je ušla u raspravu sa Kulićevom.

- Miljana, ne svađam se, samo me saslušaj. Ovde ceo sto priča o tvojoj kiretaži, a sad se prave fini. Onda kao mi smo da rodi dete. Ja sam uvek za kiretažu ako će ta majka da ima problema - rekla je Sandra.

- Od produkcije dobijam jedan obrok zbog oštećene sluzokože. Još nisam ništa odlučila, razgovarala sam i trebalo je sutra da krenem. Zola je saznao da je moja trudnoća visokorizična. Ja sutra neću ići, hoću još da razmislim apsolutno još malo. Saopštiću u sredu. Jer najlakše je otići do Niša, dva sata i 15 minuta - otkrila je Kulićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.