ONA JE DANAS USPEŠNA ZVEZDA GRANDA, A NEKADA JE SVE BILO DRUGAČIJE! Zbog PROŠLOSTI, morala je da menja ceo život!
Nikolna Kovač, Foto: Printscreen youtube

NEPREPOZNATLJIVA

ONA JE DANAS USPEŠNA ZVEZDA GRANDA, A NEKADA JE SVE BILO DRUGAČIJE! Zbog PROŠLOSTI, morala je da menja ceo život!

Kada se pojavila na audiciji za jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja na Balkanu, bila je samo devojčurak od dvadesetak godina

Objavljeno:

Tridesetogodišnja zvezda prvi put je zapevala u javnosti 2010. godine, u okviru "Zvezda Granda". Danas je jedno od najvećih imena ovog takmičenja!

Kada se pojavila na audiciji za jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja na Balkanu, bila je samo devojčurak od dvadesetak godina.

foto: Printscreen youtube

Rođena je u Sarajevu 1990. godine, a njene sklonosti su od ranog detinjstva bile vezane isključivo za muziku, pa je s paralelno s osnovnom školom pohađala i nižu muzičku, i to solo pevanje, a uživala je i u časovima klavira.

Od pevanja nije odustajala ni tokom srednje škole, a ni kasnije, kada je upisala žurnalistiku na Filozofskom fakultetu. Tako se 2010. godine prijavila za takmičenje "Zvezde Granda" i započela karijeru zahvaljujući kojoj je danas jedan od najvoljenijih izvođača narodne muzike.

foto: printscreen

Reč je o Nikolini Kovač!

Jedna od najzgodnijih i omiljenih pevačica na našoj estradi zaista je prošla ogromnu transformaciju dok je koračala putem uspeha.

Ova lepotica od samo početka karijere osvajala je publiku širokim osmehom i samopouzdanjem, a zahvaljujući tome uspela je da šarmira i kolegu Sašu Kapora. Pevački par danas je u srećnom braku i ima sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.