HRVATSKI PATRIOTI NA APARATIMA ZBOG "ZMIJE I ŽABE": Srpska pesma ŽESTOKO ISPLJUVANA u talent šou programu!
Foto: Printscreen

ne vole nas!

HRVATSKI PATRIOTI NA APARATIMA ZBOG "ZMIJE I ŽABE": Srpska pesma ŽESTOKO ISPLJUVANA u talent šou programu!

Pesmu 'Zmija i žaba' pevali su već Maja Šuput i Jasmin Stavros u duetu za Novu godinu 2010. u šouu 'Nad lipom 35'. Oskar je inače alter-ego zabavljača i voditelja Ognjena Amidžića

Objavljeno:

Fitness trener Mario Valentić (40) sinoć je u šouu 'Tvoje lice zvuči poznato' na gljivi dobio srpske izvođače Oskara Savića i Slavicu Ćukteraš. Dok su neki kandidati rekli kako nikada nisu čuli za pesmu 'Zmija i žaba', voditeljka Maja Šuput (41) bila je oduševljena.

Oskar je inače alter-ego zabavljača i voditelja Ognjena Amidžića (45), a pesma je iz 2009. godine. Na popularnoj web usluzi za streaming muzičkog sadržaja svrstana je pod pop žanr, ali mnogi se gledaoci ne slažu s tim.

- Cajka idući put! Grozno. Nekako su izbegavali turbofolk. Kakva im je to lista pesama!? Baš me zanima hoće li pustiti spot u nošnjama, hrvatski patrioti će biti na aparatima - napisala je gledateljka.

Bilo je i onih koji su komentirali kako jedva čekaju taj nastup jer je sve samo dobra zabava.

- Fora je pesma. Bolje i to nego neke dosadne stranih nepoznatih izvođača - pisali su. Inače, 'Zmiju i žabu' pevali su već Maja i Jasmin Stavros (66) u duetu za Novu godinu 2010. u šouu 'Nad lipom 35'.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.