JAVNOST U ŠOKU, NE LIČI NA SEBE! Prvo zapevala u Zvezdama Granda, a sada je ULTRA POPULARNA: Znate li ko je ovo?
Foto: youtubescreen

KO BI REKAO

JAVNOST U ŠOKU, NE LIČI NA SEBE! Prvo zapevala u Zvezdama Granda, a sada je ULTRA POPULARNA: Znate li ko je ovo?

Tridesetogodišnja zvezda prvi put je zapevala u javnosti 2010. godine, u okviru "Zvezda Granda". Danas je jedno od najvećih imena ovog takmičenja!

Objavljeno:

Kada se pojavila na audiciji za jedno od najpopularnijih muzičkih takmičenja na Balkanu, bila je samo devojčurak od dvadesetak godina.

Rođena je u Sarajevu 1990. godine, a njene sklonosti su od ranog detinjstva bile vezane isključivo za muziku, pa je s paralelno s osnovnom školom pohađala i nižu muzičku, i to solo pevanje, a uživala je i u časovima klavira.

foto: youtubescreen

Od pevanja nije odustajala ni tokom srednje škole, a ni kasnije, kada je upisala žurnalistiku na Filozofskom fakultetu. Tako se 2010. godine prijavila za takmičenje "Zvezde Granda" i započela karijeru zahvaljujući kojoj je danas jedan od najvoljenijih izvođača narodne muzike.

Reč je o Nikolini Kovač!

foto: Instagram printscreen

Jedna od najzgodnijih i omiljenih pevačica na našoj estradi zaista je prošla ogromnu transformaciju dok je koračala putem uspeha.

Ova lepotica od samo početka karijere osvajala je publiku širokim osmehom i samopouzdanjem, a zahvaljujući tome uspela je da šarmira i kolegu Sašu Kapora. Pevački par danas je u srećnom braku i ima sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

foto: Printscreen/Instagram/nikolina.kovac

Bonus video:

(Espreso/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.