TANJA I DUŠAN OBMANJUJU NAŠU JAVNOST!Klupko se odmotava isplivali detalji PREVARE: Sve isplanirali zbog OVE STVARI!
Foto: Damir Dervišagić

sramota!

TANJA I DUŠAN OBMANJUJU NAŠU JAVNOST!Klupko se odmotava isplivali detalji PREVARE: Sve isplanirali zbog OVE STVARI!

U toku jučerašnjeg dana u javnost su procurile prepiske Tanje Savić i njenog muža Dušana Jovančevića u kojima mu je ona napisala da ga voli, te su tako pobijene njene tvrdnje da ne želi da se pomiri sa suprugom. Novi dokazi doveli su do toga da javnost izgubi poverenje u pevačicu.

Objavljeno:

Kada je pre osam meseci optužila supruga da je kidnapovao njihove sinove i odveo ih u Australiju, ali joj i uzeo pare, cela javnost bila je na strani Tanje Savić. Nakon toga ona je mesecima gostovala u emisijama gde je iznosila mnogobrojne zabrinjavajuće detalje iz braka, poput toga da joj suprug ne daje da se čuje sa decom i okreće ih protiv nje, dok je Dušan sve vreme tvrdio da pevačica govori neistine u svrhu marketinga.

Pre par dana priča dobija novi rasplet kada se u javnosti pojavila vest da se Tanja pomirila sa suprugom, zbog čega je ona izrevoltirano na Instagramu poručila da je to sve izmišljotina i da je u kontaktu sa suprugom samo zbog dece.

- Da li se čujem sa njim? Pa, ljudi, on je otac moje dece, deca su kod njega, moramo se čuti. Ja da bih se čula sa decom, moram se čuti sa njim - rekla je Tanja, a na pitanje da li se pomirila sa mužem, rekla je:

foto: printscreen

- Pa naravno da nisam, to je izmišljotina. Mi imamo decu, ja zbog dece moram da budem u kontaktu sa njim, ali kakvo crno pomirenje… Ja decu nisam videla osam meseci.

Ona je otkrila i da li se sada nešto promenilo.

- Pa sa decom se nisam čula dva dana, ja sam mislila da će se sada nešto promeniti, ali nije. Otac im je oduzeo mobilne telefone, na fiksni se nisu javili, tako da… - rekla je ona utučeno.

Verovatno bi javnosti ostala na strani pevačice da se u javnosti nisu pojavile šok prepiske koje je razmenjivala sa suprugom, a u kojima se jasno vidi da mu govori da ponovo želi da bude sa njim.

foto: Printscreen

- Volela bih više od svega da kad se probudim jednog dana budete tu. I sanjam taj dan - stoji u prepisci koju je preneo “Pink”, kao i Tanjine izjave ljubavi:

- Teško mi je jako zbog svega i žao. Je l‘ ti mene voliš i dalje? Ja ne mogu da prestanem da mislim na tebe.

Dušan je onda upitao Tanju da li ga voli, a ona je napisala: “Najviše”.

Upravo ovim porukama potvrđeno je da je Tanja pokušavala da sakrije da želi da se pomiri sa suprugom, koji je izneo nove šok detalje i bez imalo srama poručio da je čitava njihova priča o otmici i nasilju bila farsa za javnost.

- Tanja i ja se jesmo pomirili. Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam - rekao je on, a onda izjavio nešto što se kosi sa svime što je do tada rekao:

foto: Printscreen

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu - izjavio je bez griže savesti.

Nakon ovih poruka javnost je ostala u šoku. Dok su pojedini bili izrevoltirani, te poručili pevačici da je uhvaćena u laži i da treba da prestane da vara javnost, drugi su samo krivili njenog supruga.

Dušan: Tanja laže zbog marketinga

Nakon što je pevačica izjavila da je vest o pomirenju sa Dušanom izmišljotina, on je izneo teške optužbe na njen račun.

- Tanja sebi pravi marketing, jer treba da izbaci novu pesmu - rekao je pevačicin suprug bez zadrške.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.