Ko je novi Anastasijin frajer? Ako je neko od njih - to će biti bomba! Kostadin će uvenuti u sekundi!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Stefan Jokić

estradne Bombe

Ko je novi Anastasijin frajer? Ako je neko od njih - to će biti bomba! Kostadin će uvenuti u sekundi!

Šta je bilo - bilo je! Jer sta se noću desi tu i ostaje, sada samo jedno brine te, Kako posle mene. Posle mene ne, ne...
Objavljeno: 09:52h

S obzirom da smo od pouzdanih izvora čuli (novine) da je Anastasija Ražnatović raskinula vezu sa Kostadinom Terzićem, rešili smo malo da umešamo prste i pomognemo

Sada kada bude sama i nezaštićena, mnogi muškarci će se lomiti oko nje, a da budemo apsolutno realni, svi mediji će nagađati sa kim je, ko je muvao, ko je startovao i slično.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

Pročitaćemo svašta, pa je možda i najbolje da sami smislimo sa kim bi sve Anastasija mogla da pronađe (ne)sreću. Odvojili smo ih čak i u grupe, radi lakšeg snalaženja.

U prvu grupu stavićemo apsolutno realne momke, u drugu najveće promašaje koje može da ima, a u treću ni manje ni više nego BOMBE!

Pa da počnemo laganim koracima ka večnoj ljubavi...

1 Grupa: Realni frajeri

Milan Stanković

Slobodan, mlad, ima iskustva sa pevačicama pa može bez problema da se uvuče pod kožu i mama Ceci što kapiramo nije lak zadatak. Počeo je da pravi seksi selfiće, pa lako može da se nađe u njenom društvu, a da se ne lažemo i on ima armiju ženskih fanova koje su tu negde Anastasijino godište.

Na uvce bi joj pevao pesmu "Mama", a ona njemu "To Miki to"!

Arafat

Ako može Ana Nikolić da se uda za repera, nema razloga da Anastasija ne uradi slično. Arafat je omiljeni reper njenog burazera Veljka, pa je i Anastasija verovatno upoznata sa repertoarom, samim tim može da pomogne i u pratećim vokalima...onako iz ljubavi. I više nego realno!

foto: Filip Plavčić

Sloba Vasić

Pre nekog vremena raskinuo je sa Topalkovom ćerkom Helenom, a gle čuda upravo je ona ta koja je i kriva za raskid Kostadina i Anastasije. Naime, kako se šuška Kostadin joj se otvoreno nabacivao u Crnoj Gori, a Anastasija je pukla!

E sad, kad se već toliko iznervirala, osveta je uvek slatka! Mazni Heleni Slobicu i stvar rešena. Oko za oko...Sloba za Kostu!

foto: Instagram/slobasloba

Nikola Nikodijević

Jedan od najmlađih uspešnih političara, ima 34 godine, i bio je predsednik Skupštine grada Beograda. Možda je vreme da Anastasija počne da misli i o karijeri budućeg dečka. Iz Dačićeve je stranke pa su će sve to majka aminovati već nekako.

foto: Zorana Jevtić

Miloš Teodosić

A što da ne? On je uspešan, mlad, vrhunski sportista koji ima tendenciju da se zabavlja sa popularnim devojkama. Anastasija je mlada i pametna, a svakako lepa, još bi umela i da ga razgali pesmom posle napornog treninga ili tekme. A i sami ste čuli da i Teo voli da zapeva. Ma sjajno...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.