BURAN ŽIVOT DŽEJA RAMADANOVSKOG! Poroci su pevaču uništili i život i karijeru!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač je preminuo danas u 55. godini života.

BURAN ŽIVOT DŽEJA RAMADANOVSKOG! Poroci su pevaču uništili i život i karijeru!

Naš proslavljeni folker Džej Ramadanovski preminuo je danas u 55. godini u Beogradu, kako je javila Tv Pink. On je preminuo od posledica srčanog udara.

Objavljeno:

Džej je u nedavnom intervju izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

Kako je izjavio, najviše se bojao korone, pa zbog toga nije izlazio iz kuće.

To mu nije predstavljalo veliki problem jer je najviše vremena provodio sa svojim unucima.

Iza sebe je ostavio dve ćerke, Anu i Mariju.

Ramadanovski je bio jedna od retkih javnih ličnosti koja je otvoreno priznala kako je postala zavisna od nekoliko poroka: droge, kocke i alkohola, zbog svih tih poroka stradao mu je i glas.

- Alkohol, cigarete, malo "belog", sve je to doprinelo da uništim srce, ali i glas. Jedva sam govorio, a o pevanju nisam ni razmišljao. Strahovao sam i pitao se šta dalje ako me napusti glas. Ipak, Bog mi je rekao: "Dobar dan, Džeki imam za tebe još jedan plan". Imao sam ja mnogo grehova, ali ne neke velike. Drugima sam pomagao, bio sam dobar za okolinu, a loš za sebe. Sada je sve to iza mene. Promenio sam život, navike. Shvatio sam kako želim da živim jer imam za koga. Unuk i ćerke moja su najveća sreća. Oni su prošli pakao zbog mene. Sada želim da im nadoknadim za sve što su brinuli. Želim da pevam i da se igram sa mojim prevarantom Adrianom. On je moje sunce ljubavi. Vratio sam se posle svega i želim još dugo da pevam i da uživam u ovom životu i svim njegovim blagodetima - rekao je tada Džej.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.