OTKRIVENE TAJNE DIJETE ESTRADE! Snežana smršala 21 kg, a Bekuta 12: Neverovatno šta su primenjivali!
Foto: Printscreen

bravo!

OTKRIVENE TAJNE DIJETE ESTRADE! Snežana smršala 21 kg, a Bekuta 12: Neverovatno šta su primenjivali!

Mnoge javne ličnosti iskoristile su protekli period, kad nisu imale posla, da porade na sebi i većina njih dovela je liniju do savršenstva.

Objavljeno:

Iako su se mnogi sa estrade žalili kako su se u vreme pandemije i karantina ugojili, bilo je i primera onih javnih ličnosti koji su liniju doveli u red. Njima nije bilo teško da se odreknu starih loših navika i da potraže savet nutricionista. Počeli su zdravo da se hrane i vežbaju, tako da rezultati nisu izostali.

Novu figuru među prvima je pokazala Ana Bekuta. Pevačica je priznala da je za njeno mršavljenje najveća inspiracija bio njen partner Milutin Mrkonjić, koji je izgubio 30 kilograma.

foto: printscreen

- Milutin je pre mene oslabio i on je, zapravo, jednim delom, bio moj motiv. Razmišljala sam, kad može on, mogu i ja. Njegov način bio je da prepolovi porcije. Smršala sam 12 kilograma za tri meseca - otkrila je ona.

Snežana Ðurišić uspela je da oslabi čak 21 kilogram, i to pomoću neobične dijete. Ona je, naime, danima jela samo lubenicu i to je dalo neverovatne rezultate.

foto: printscreen

- Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod ćerke u Americi. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram - rekla je Ðurišićka i dodala da je posebnu važnost pridala fizičkoj aktivnosti.

Jana Todorović

ZA TRI MESECA SKINULA 14 KG

foto: printscreen

Kada se ugojila 20 kilograma, Jana je shvatila da je preterala, te je za tri meseca skinula 14 kilograma. A da i dalje održava novu liniju, govore i njene izazovne fotke koje redovno postavlja na Instagramu.

- Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam da moram nešto da uradim. U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo previše - ispričala je Jana i objasnila da ju je drugarica ubedila da poseti nutricionistu.

Milica Todorović

SMRŠALA UZ JAKE TRENINGE

foto: Printscreen

Otkad se pojavila na estradi, Milica Todorovic je važila za jednu od najzgodnijih pevačica, ali se pre određenog vremena malo opustila i ugojila nekoliko kilograma. Ipak, nije dozvolila da se oni dugo zadrže, pa je veoma brzo smršala.

- Doterala sam liniju, krenula sam na jake treninge. Treniram i danju i noću. Zanimljivo je skroz, noćni treninzi podrazumevaju sklekove - izjavila je Milica.

Slađa Trajković

OSLABILA 10 KG UZ SEKS

foto: Printscreen Instagram

Slađa Trajković je, kako kaže, uspela da oslabi deset kilograma za poslednjih godinu dana tako što često upražnjava intimne odnose sa svojim mužem Radišom Trajkovićem Ðanijem.

- Nikad u životu nisam jela više. Jedem sve što je na dnevnom meniju, tj. sve što spremim. Ono što jedu deca, jedem i ja. U našoj kući nema zdrave hrane - rekla je pevačeva žena i nastavila:

- Moram priznati da se dosta krećem i da sam aktivna, pa sam možda više zategnuta nego što sam izgubila kilograme. Evo, Ðani dobacuje da intimni odnosi čine čuda. Mnogo me troši. Naporan je i navalentan. Mnogo traži. Znači, samo vođenje ljubavi i ništa više - završila je Slađa.

Darko Lazić

LAKŠI ZA 70 KG

foto: Printscreen Instagram

Darko je rekorder na javnoj sceni po izgubljenim kilogramima ove godine. Sad je lakši za čak 70 kg, ali to je postigao prvenstveno zahvaljući operaciji smanjenja želuca, kojoj se podvrgao pre desetak meseci. Najpre je izgubio 50 kilograma, a kada je počela pandemija virusa korona, uspeo je da skine još 20. Iako ga sad prozivaju da izgleda previše mršavo i ni nalik onom starom Darku, on kaže da se oseća odlično u novoj koži.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.