VUK MOB SUMNJA DA GA JE VERENICA OSTAVILA! Ovi RAZLOZI navode na to! IMAO NAPAD PANIKE, nije mu SVEJEDNO!
Foto: Printscreen

PA ZAŠTO?

VUK MOB SUMNJA DA GA JE VERENICA OSTAVILA! Ovi RAZLOZI navode na to! IMAO NAPAD PANIKE, nije mu SVEJEDNO!

Posle Aleksandre Nikolić i Nenada Lazića Nece, Drvo mudrosti je u Rajski vrt pozvalo i Vuka Moba, kome je otkrilo da će i on dobiti poziv. On je rekao da ima napad panike, pa se zaputio ka govornici.

Objavljeno:

Na ekranu se pojavila Vukova mama, kao i njegov mlađi brat, ali ne i njegova verenica Olja sa kojom čeka dete.

- Olja je bila danas kod doktora, radila je test, beba je napredna, devojčica je i liči na mene. Bez depresije, počeo si normalno da se ponašaš, Bogu hvala... Bolje da kažu da si lud, nego da si depresivan. Vrištimo od smeha od tvojih klipova. Do Nove godine nema puno. Ne verujem da će Olja doći ako se nastavi ovo stanje - govorila je Vukova mama.

- Zašto Olja nije došla da je vidim? - pitao je reper.

- Nismo znali da ćemo imati poziv. Tebe mi. Malopre sam dobila poziv. Ali bila je danas, vodio je Sloba, pošto Tadija radi u studiju. Sve je dobro - dodala je Vukova mama.

foto: instagramscreen

Međutim, nakon video poziva Vuk nije mogao da dođe sebi, te je priznao da mu je sve sumnjivo.

- Neću ja da palim sada neku depresiju, videću za Novu godinu šta i kako je. Rekao sam ja da ne dolzai pošto je stanje napolju kako jeste. 50 ljudi, 50 familija, to je već rizik, ako bude onako kako jeste trenutno... Rekao sam ja da ne dolazi. Rekla mi je da sam smršao, da se sređujem. Ovo mi je sve sumnjivo za Olju, trudna, pa nije trudna za video poziv, da drži telefon. Ovo mi je sad već malo sumnjivo - govorio je on sa knedlom u grlu, dok su ga cimeri tešili i govorili da je sve u redu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.