ŽENA KAMIONDŽIJE ŽESTOKO NAPALA JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka na stubu srama, očitala joj bukvicu za sva vremena!
Foto: Printscreen

au!

ŽENA KAMIONDŽIJE ŽESTOKO NAPALA JOVANU JEREMIĆ! Voditeljka na stubu srama, očitala joj bukvicu za sva vremena!

Poznata voditeljka Jovana Jeremić, digla je veliku prašinu svojom izjavom u jednoj emisiji.

Objavljeno:

Svoju nikad ispričanu priču i traume iz detinjstva, ali i sadašnje stavove, iznela je u emisiji "Glamur specijal".

Jovana je odrasla u Ljigu i uvek se izdvajala od drugih, jer je bila najbolji učenik i đak generacije.

Preživela je ogromne traume od direktora osnovne škole u koju je išla, a kasnije i veliko šikaniranje, kao i vršnjačko nasilje drugara iz odeljenja.

Naime, Jovana je ispričala kako su joj dva momka konstantno dobacivala, a osvrnula se i na to, da upravo njih dvojica danas voze šlepere, a ona je ipak uspela i danas je Jovana Jeremić - poznato TV lice.

Međutim, nakon te izjave, podigla se velika prašina i ogorčenost kod ljudi koji voze šlepere i kamione, tako da je supruga jednog kamiondžije uputila oštar odgovor voditeljki.

- Jovana Jeremić, ko si ti?! Evo i ja imam položeno za kamion. Šta ćemo sada, hoćeš i mene da vređaš? Izvini, ja nisam ni poznata voditeljka, ja sam majka dvoje dece, otac dece je takođe kamiondžija. Ne vidim razloga da vređaš nekoga, jer je on mnogo vredan čovek, koji zarađuje, bori se , i sam Bog zna, koji oni stres trpe i šta sve trpe da bi imali hleb da jedu. Sram te bilo! Ti si neko i nešto? Ti si niko i ništa. Ti si verovatno kao ona Didi Janković, samo što je ona bar stigla do Amerike, ti nisi ni dotle stigla. Tako da je suvišno pričati, samo si se malo bolje udala i to je to. Bolje ćuti i drži jezik zube, tako bi ti najbolje bilo. Pozdrav od svih kamiondzija, od njihovih supruga,od njihove dece, voditeljko. - besno je odgovorila žena kamiondžije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.