ALEKSANDRA SUBOTIĆ ŠOKIRALA JAVNOST! Neće da čuje za sopstvenog OCA, a ima BIZARAN razlog za to! (FOTO)
Foto: printscreen

užas!

ALEKSANDRA SUBOTIĆ ŠOKIRALA JAVNOST! Neće da čuje za sopstvenog OCA, a ima BIZARAN razlog za to! (FOTO)

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe trenutno se nalazi u rijalitiju "Parovi", gde je u jednom momentu pokrenuta tema da mu porodica ne šalje garderobu.

Objavljeno:

Tim povodom se oglasila i Aleksandra, te je na svom Instagramu napisala da ona nema ključ od njegove kuće kako bi mogla da mu pošalje stvari.

Ona je navela da mse uvek sve svede na nju, pa da ovog puta neće to dozvoliti.

"Zamolila bih se koji mi se obraćaju u bezi slanja stavri mom ocu - da prestanu to da rade... Niti sam dužna - niti ću ikom išta poslati sebi tužbi. To se na njega ne odnosi naravno. Ja znam koliko mu pomažem i koliko sam mu pomagala sve ovo vreme a to zna i on - svi znaju da na kraju sve padne na moju grbaču a da sam ja sažaljive prirode i uvek opraštam. Ali ovaj put smo moje dvoje dece i ja na prvom mestu... On čovek nije niti beskućnik, niti je mučenik - produkcija ima kontakt sa ljudima koje je ovlasito i kojima je ostavio ključ od kuće, pa nek otvore ormare, spakuju i pošalju mu", poručila je ona.

foto: instascreen

Inače, Karađorđe je javno zamolio da mu se operu stvari i pošalju, ali to navodno još niko nije učinio.

"Meni ništa ne treba. Nisam tražio da mi bilo šta kupe. Jedino što sam tražio je da odnesu moje stvari na hemijsko čišćenje i da mi ih donesu ovde. Moje košulje i odela, i to iz moje kuće. Ništa da kupe, samo da dostave ovde", rekao je Karađorđe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.